Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek is gáz?

Szerintetek is gáz?

Figyelt kérdés

Hello.

Nagyon kellemetlen dolog történt a főnökömmel kapcsolatban. Egy élelmiszer boltban dolgozok, általában a napi fogyasztást fizetjük magunknak mi dolgozók . Vettem pár dolgot, köztük egy csokit és egy zacsi nápolyit is. Utóbbiakat megettem nap közben, majd a szemetet a kukába dobtam. Műszak végén diktáltam a fogyasztást, plusz amit még vittem haza. Fizettem kb 2000 forintot. Na másnap ahogy mentem nyitni reggel, a nápolyis zacsi és a csoki papírja a polcon landolt (nyilván h lássam). Először elbizonytalanodtam, h trehány mód nem dobtam ki?! Vagy hogy azért van ott h a szelektív kukába kellett volna tennem?? Na egész nap alig vártam h jöjjön a főnök h erre rákérdezzek. Ő közölte hogy ő rakta ki, mert hogy meg akarta kérdezni hogy melyikünk ette. Mondom, ezért miért kukázta ki... 🙄 Elég lett volna a kérdés. Amúgy én voltam. Mondta h ő nem kukázott, csak kivette a kuka tetejéről.... (Aha... Persze) de utána váltott hogy szerinte én ezt nem fizettem ki. Mondtam h ott van fent 5 kamera, nézze vissza. Régen dolgozok már neki, nem egy nápolyit meg egy csokit fogok elsunnyogni. Kicsinyes. Mentette volna a szitut, hogy ő nem úgy gondolta, nem úgy értette stb. De nekem ez annyira megalázó volt, hogy el se tudom mondani. Közöltem vele ezeket az érzéseket, de még forrongok rajta. Utánam soha senki se kukázott, nem feltételeztek rólam ilyesmit. Csalódtam, és nem szívesen megyek már be.

Most én fújom fel, vagy ez tényleg olyan gáz mint ahogy érzem?! Miért nem nézte vissza a kamerán? Most a használt tamponomat is kitúrja h ott vettem e vagy vmi? (már bocsánat)

2021. máj. 30. 23:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Ne vedd magadra, valoszinu a sajat anyjat is meggyanusitana, filleres, penzehes ....
2021. máj. 30. 23:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Más munkahelyet keresnék.
2021. máj. 30. 23:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy farok, sajnálom, hogy ilyennek kell dolgoznod.
2021. máj. 30. 23:13
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Ez tényleg nagyon megalázó lehetett. Keresnék másik munkahelyet, és az első adandó alkalommal lelépnék innen.
2021. máj. 30. 23:21
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem nézte vissza a kamerán?

Valószínűleg elakarta sunnyogni, vagy lusta volt és rádtukmálni valamit érthetetlenül..

Én váltanék ha nem ragaszkodsz érzelmileg a helyhez. Sok eladót szoktak keresni azért. Bár max kerülném a társaságát hiába főnök ilyen szitu elég ciki lesz a későbbiekben is ha egy szitutól így érzel persze én is én érzenék..bár én is dolgoztam boltban bár velem sosem történt ilyesmi. De innentől ilyenekre is figyelek így jó hogy megosztottad a sztorit.

2021. máj. 30. 23:21
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Ez biztos így van ahogy írtad , ezek után simán lehet hogy otthon is ezt csinálja. Amúgy napi 1000 ft jatt alsó hangon is marad a kasszában, amit sose veszünk ki a kollégámmal, tehát kárt nem hozunk csak hasznot. Sztem még néha 1-1 kávé vagy csoki is beleférne még akkor is ha nem fizetjük ki, nem ezen menne tönkre. 🙄 🤷🏼‍♀️ Csak nem így ismertem, de utóbb egyre genyóbb dolgokat csinál. És nem tudom miért, ugyanúgy dolgozunk neki becsületesen mint 2 éve.
2021. máj. 30. 23:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha jatt, akkor miert nem tehetitek el?

Elvileg a kasszaban nem lehet tobb hivatalosan, mivel az meg a vasarlo megkarositasa tudtommal.

2021. máj. 30. 23:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

huh, hallod, én még most lépnék le, ha azt mondod, hogy nem mindig ilyen volt, de egyre inkább átmegy smucig dögbe... a végén még rádken valami marhaságot, aztán büntetőperrel zárul egy százforintos kifli (vagy akármennyibe kerül is egy kifli ma Magyarországon)

valszeg valami egyéb pénzügyi baja van, akár a magánéletében, és azért számol át háromszor minden fillért. (becsapták, vagy ő vert át valakit?!)de ettől még kikészít titeket is, addig is jobb neki a közérzete... nem tudom mennyire van más munkalehetőséged, de én elkezdenék keresgélni.

(amúgy extrán gáz a dolog, főleg mert a nápolyi még csak nem is valami drága dolog, ha mondjuk a legdrágább piátok üvegére kérdez rá, de nem, akkor is parasztság. csak csöndesen áldom az eget, hogy nekem olyan főnök jutott, aki meghozza az új szállítmány sütit, és először megetet vele minket az embereit, és csak utána pakolja ki a pultba... pedig nem megy jól neki se momentán)

2021. máj. 30. 23:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Elvileg igen. 🙄 De sok minden nem úgy működik a maszek világban, mint ahogy kellene. Ott húzzák le a melóst ahol tudják. :(

Eddig a jattot kivették a főnökék, és abból volt a kávé. De mióta kijott közel 1 milla villanyszámla, azóta a jatt zsebre megy nekik, és a kávét is fizetnünk kell. Utóbb megszóltak hogy spóroljunk ahol tudunk. Pl a kávéba a cukor. 🤷🏼‍♀️🥴De nem értem hogy miért rajtunk áll ez a dolog? Kifizetjuk a kávét, elveszik a jattot és fizessük ki a cukrot is. Mivaaaan??? Illetve van bevétel hála Istennek, nem olyan rossz a helyzet mint ahogy előadják. Ez már szarrágás a köbön. Sztem tipli lesz hamarosan. Nem gondoltam hogy lealacsonyodnak a kukázásig h nehogy 1 falatot vagy egy szem cukrot ne fizessünk ki. Istenem.... 🙄

2021. máj. 30. 23:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Meg megy 5 hűtő, 2 légkondi.. Plusz 2 éve nem volt az áramszolgáltató leolvasni az órát. Min csodálkoznak? Megy az áru, forog a szesz, a zöldség, a fagyasztott cucc, meg a hetesáru. A főnök és a főnökasszony egyre mohóbban rendeli be a készletet, törekednek h legyen választék. Na de ezt tárolni is kell, a régi hűtők meg azért zabálják az áramot. Napi 10 - 12 órát égnek a neon lámpák is, mert ugye nem árt ha látunk is valamit legalább az eladótérben. Akkor most mi mit tudunk ehhez szólni? Min spóroljak? Ne húzzam le a WC-t h ne fogyjon annyi víz? Vagy mi?!
2021. máj. 30. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!