Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munka lenne jó, ha azt...

Milyen munka lenne jó, ha azt szeretem, hogy bemegyek, megcsinálom ami a feladatom, és mindenki hagyjon békén?

Figyelt kérdés
2021. máj. 30. 11:50
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Barlangász.
2021. máj. 30. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem létezik ilyen, mert ha szarul csinálod meg a feladatod, vagy nem elég gyorsana hogy elvárják, vagy csak szimplán nem vagy szimpatikus akkor úgy is valaki a lábadra lép majd.
2021. máj. 30. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
11%
erdei remete.. ja hogy az nem munka.
2021. máj. 30. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
57%

a targoncavezető valami ilyesmi.

van a raktárakban rengeteg dolgozó, de a targoncavezető egy külön faj köztük.

ezért őket nem is nagyon ba sztatják.

elvégzik a feladatukat, pontosan precízen és kész.

míg mindenki más a raktárban rohangászik kapkod, meg futkos, vagy beleszakad a melóba.

eleve ahogy én tapasztaltam az évek alatt a targoncavezetők meglehetősen öntörvényű, lázadásra hajlamos, vaskos humorú, nehezen alkalmazkodó alakok.

megcsinálják a melót koncentráltan és hibátlanul, de ha ba szakszik vki akk veszik a szitut és hazamennek.

és a cégek is tudják, hogy nem lehet kirúgni, mert jön helyette 1 olyan akinek megvan a jogsija de mindent lezúz és összetör, vagy alkesz, vagy csak minden másnap jön dolgozni.

így a targi vezető általában megbecsült munkakör az ilyen egyszerűbb szakmunkák közt.

2021. jún. 4. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Könyvtáros

Magán műköröm vagy akármilyen szalont nyitsz a házad mellet.

2021. jún. 5. 07:08
 6/6 Micimacko67 ***** válasza:
Kórboncnok...
2021. jún. 5. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!