Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért csinálják azt hogy ha...

Miért csinálják azt hogy ha nem kerek hagymát a gyrosba beleteszik, ha normal adag s.krumplit kérek kis adagot adnak, stb? (KFC, Mc)

Figyelt kérdés

Mindezt úgy hogy sor sincs, vendégek sem.

Én egyedül állok, felveszik a rendelést kifizetem, elviszem, és állandoan utolag derül ki, hogy szívatnak.

#szivatás vendéglátás
2021. máj. 28. 08:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, amúgy a krumpli méretében biztos vagy? Velem történt már olyan, hogy amit én kicsinek hittem (látván, hogy más azt eszi), arról kiderült, hogy bizony ténylegesen az a közepes.
2021. máj. 28. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Vannak vélemények az adott helyekről? Az azért elég érdekes, ha ezt CSAK te tapasztalod.
2021. máj. 28. 09:18
 13/15 anonim ***** válasza:
96%

Én azt figyeltem meg, hogy ilyesmi rendszeresen olyanokkal szokott történni, aki paraszt az eladókkal. Van ismerős, akinek már én is szóltam, hogy nem "lesz" a kaja, nem csettintünk a pincérnek, hozzátehet egy köszit, nem hal bele egy mosolyba, mert tök gáz volt vele lenni. Azóta figyel erre és valahogy kevesebb rendelést csesznek el neki. Ha bunkó vagy, direkt teszik, nem szép, de megszokott jelenség.

Lehet te is ez a neveletlen fajta vagy? Vagy motyogsz és nem értik mit beszélsz, főleg a flexi mögött.

Vagy csak véletlen, ők is emberek és valóban nem a leglelkesebb dolgozók általában.

De ha normálisan reklamálsz, általában seperc alatt korrigálnak.

2021. máj. 28. 13:33
 14/15 A kérdező kommentje:

Gyerekkel voltam.ráadásul kisgyereknek vettem

Azt már temába sem hozom, hogy a gyerekmenut hambit miért nyomják tele csípős szósszal.

Nem voltam bunko. Ügxeltem a gyerekre, koszontunk, leadtuk a rendelest es ennyi.

A gyrosnal a kicsi raszolt vmi szallitora hogy nincs rajta max(rajuk mindig szolnak a suliban)és ott isbtelenyomták neki a gyrost hagymával és csípős szósszal kérésem ellenére.

Valójában egy 6 eves gyereket szívatnak.

Az utolagos reklamálasnak (hogy visszamegyek),nem látom ertelmét sem.

A kedvenc helyeimre járok pláne es mindenkinek ódákat zengtem eddig rola, újabban meg szívatnak .

2021. máj. 28. 18:14
 15/15 A kérdező kommentje:

*maszk

Bocsi az elirásért a kicsi maxnak mondja :)

2021. máj. 28. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!