Mit csinálnátok ha sehol nem kapnátok állást?
Van nyelvvizsgám és így sem, bár a beszéd nehezen megy, írásban jó vagyok.
Az önéletrajz is egy nehéz téma. Nyilván pályakezdőként nem tudom fullosan feltölteni. De kerülöm a felesleges sallangokat, csak az alapok vannak benne
A semmiről is lehet jól írni.
Párom huga pályakezdő, kértek, hogy segítsek az önéletrajzban, és olyat összedobtam neki, hogy - a képzettségének megfelelően - bárhová felveszik.
Nagyon sokat számít az önéletrajz!
10:12
Írtam a kérdésben hogy már mindenféle munkára jelentkeztem.
11:22
Akkor átnézem ismét az önéletrajzomat, meg próbálok kutatni a témában. Esetleg van támpontod hogy merre induljak el?
Én ilyenkor azt csináltam, hogy elmentem gyakornoknak rövid időkre, többnyire ingyen.
Mivel szóba sem álltak velem pályakezdőként nulla tapasztalattal.
De pl grafikusként is beírnád 1-1 vállalkozói vagy hasonló csoportba, hogy referenciáért vagy ajánlásért elvállalsz 1-2 ingyen munkát, tapasztalat miatt, máris lenne gyakorlatod. Más is csinálja. ;)
#16-nak igaza van. Ha megengedheted magadnak, akkor menj el fizetés nélküli gyakornoknak valahová, hogy tapasztalatot szerezz.
Ha meg muszáj valahogy pénzt keresni, akkor menj a vendéglátásba vagy építőiparba, vagy kereskedelembe, ide könnyebben felvesznek. Emellett végezz valami informatikai tanfolyamot, hogy továbbképezd magad.
Önéletrajzi mintákat, tippeket a jobangel.hu oldalon keress, szerintem nagyon jók, és vannak kifejezetten pályakezdőknek ajánlott önéletrajzok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!