Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vidéken miért ölik meg a...

Vidéken miért ölik meg a munkával az embereket?

Figyelt kérdés

Egy maszeknál dolgoztam majdnem három évet, szürkén.

Eleinte lazább volt aztán öltek meg a munkával, nem lehetett megállni 5 percre se 40fokban, védőitalt nem adtak, munkavédelmi felszerelést nem adtak.

2021. máj. 27. 12:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Éltél a munkavállalói jogaiddal? Figyelmeztetted a munkaadód a kötelezettségeire? Szóltál neki, hogy jár munkaruha? Kire vártál, hogy megvédje az érdekeidet?
2021. máj. 27. 12:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Ott kirúgnak ha nem tetszik, fizetésed levonják, van helyetted 100 másik.
2021. máj. 27. 12:36
 3/14 anonim ***** válasza:
44%
Az hogy vidéken, jelen esetben mit jelent? Azt hogy falun, vagy azt hogy az országban mindenhol Budapesten kívül? Akármit is jelent, elég durva általánosítás. Ez nem helytől függ, mindenhol vannak szemét munkahelyek. Nem kötelező maradni. Amíg van aki elvállalja ilyen körülmények között, addig minek változtassanak a körülményeken?
2021. máj. 27. 12:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem hallottam efféle esetről, de mivel nem rendesen voltál bejelentve, ott használnak ki ahol tudnak.

Ez van... Szerinted miért szürkéztettek?

2021. máj. 27. 14:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Levezetve végülis ez a te hibád, mert hagytad magadat. Persze élethelyzettől is függ, illetve attól, hogy mennyi pénzed van valójában.

Én is voltam olyan élethelyzetben, amikor a szó szoros értelmében csicsulnom kellett a munkáltatónak. Ma már a képébe röhögnék, ha ilyen irreálisat kérne vagy parancsolna.

Szóval a lényeg: szedd meg magadat pénzzel és irány az új, jobb munkahely.

2021. máj. 27. 14:35
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem attól függ, hogy vidék-e hanem attól, hogy rendesen bejelentenek-e.

A szürke-fekete munkahelyek már eleve sumákolnak így az sem jelent nekik álmatlan éjszakákat, hogy a biztonságra is fittyet hánynak.

2021. máj. 27. 15:45
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert kell a főnöknek a manika.
2021. máj. 27. 17:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Iszonyat nehéz melóhelyek vannak. Soknak nincs is lehetősége másik melóhelyet keresni.

"Levezetve végülis ez a te hibád, mert hagytad magadat."

Ez nem ennyire egyszerű.

2021. máj. 27. 17:49
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

#8 De. Ha felmond ott helyben, akkor nincs több cseszegetés.

Nem azt mondtam, hogy ezzel teljesen megoldódik a helyzete.

2021. máj. 27. 18:01
 10/14 A kérdező kommentje:
Azért voltam szürkén, mert nem 8 hanem 10 órát toltuk. És több pénzt kaptam ez által.
2021. máj. 29. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!