Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Vidéken miért ölik meg a...

Vidéken miért ölik meg a munkával az embereket?

Figyelt kérdés

Egy maszeknál dolgoztam majdnem három évet, szürkén.

Eleinte lazább volt aztán öltek meg a munkával, nem lehetett megállni 5 percre se 40fokban, védőitalt nem adtak, munkavédelmi felszerelést nem adtak.

2021. máj. 27. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
71%
Akkor viszont valamit valamiért. Több pénz = több munka + jobban ki tudnak használni, mert minél többet keresel, annál könnyebb olyat talalni a helyedre, aki kevesebbért megcsinálja ugyanazt a melót.
2021. máj. 29. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

Az áldozat hibáztatás undorító ebben az esetben is. Ez nem fogja vissza a munkáltató visszaéléseket, sőt! Leginkább az fogná vissza, ha már normális érdekképviseletek sincsenek, hogy a dolgozók összefognának és szépen beletaposnák a földbe a "kedves" munkáltatót hátul, a bokrok alatt.

Ezeken a rabszolgatartó helyeken azért csicskulnak, mert féltik azt a kevés pénzüket is. A szegénységet, félelmet a vérszívók kihasználják. Uzsorás munkáltatók, semmi más!

2021. máj. 30. 07:41
 13/14 A kérdező kommentje:

11# volt olyan hónap, hogy 118.000Ft kerestem, hát menjen az anyjuk... ba

És úgy zártam, ott a munkaviszonyomat, hogy 300.000Ft nem fizettek ki 3 év alatt. se szabadság se semmi.

Felköltöztem aztán egy nagyvárosaba, de ittis megvannak a lehúzások a multi részéről. És a 3 műszak maga a halál... végtelenül fáradt vagyok.

Faxom ki van már... ha nincs diplomám akkor ezt kell csinálnom?

2021. jún. 3. 10:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Diplomásként is sokat kell dolgozni, csak nem fizikai, hanem szellemi munkát végzel. Ha neves egyetemen végeztél, akkor jó eséllyel nívós helyre kerülsz, ott minőségi munkát végzel, ha büfészakon, akkor marad a mennyiségi munka. De mivel kevés a jó hely, folyamatosan képezned kell magad munka mellett is, ami nagyon megterhelő. Mindenkinek megvan a maga keresztje
2021. jún. 3. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!