Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Jó hozzáértéssel, de kreativit...

Jó hozzáértéssel, de kreativitás nélkül mennyire lehet érvényesülni szakácsként?

Figyelt kérdés

Szeretek főzni, és mindig próbálok fejlődni. Persze semmi valós tapasztalatom nincs, de nem csak "tudok főzni mert muszáj enni valamit". Ha van rá lehetőségem megpróbálom valóban belélni magam


Pont ezért szerintem ha kitanulnám a szakmát, tudnám fejleszteni magam, és bírnám a strapát, annak reményében, hogy később jobb lesz.


Túlságosan nem vagyok kreatív. Ha van körülöttem egy csapat, és van "kezdőlöket", tudok segíteni az ötletelésben, de egy érdemleges koncepciót nem hiszem hogy fel tudnék építeni.


Nem tudom hogy ez mennyire tanulható, de szerintem nincs meg bennem az, hogy egy fő séf legyek valahol.

Egyszerűen "csak" jó hozzáértéssel, és sok tapasztalattal, tudok valami többet elérni? Vagy inkább hanyagoljam ezt az irányt?



2021. máj. 25. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Egy rendszeres napi forgalmú, dolgozóbarát árakon dolgozó kifőzdében ez elég, sőt, nem is kell túlkreatívkodni, a dolgozó emberek ebédidőben a megszokott ízeket keresik. Stabilan meg lehet élni ilyenből.
2021. máj. 25. 21:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
A szakácsok 99%-a ilyen. Megvan a menü, azt a pár kaját kell mindig ugyanolyan minőségűre elkészítenie.
2021. máj. 26. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!