Milyen 2+2-es munkarendben dolgozni fiatalként?
Egy ideje ez lenne az első munkalehetőségem és jó állásnak tűnik kivéve, hogy valami 2+2-es munkarendje van amit igazán nem értek még de ha elmegyek interjúra akkor csak még egyszer megkérdeztem mit takar ez.
Gyári munka lenne, pont olyan ágazatban amilyen kb. a szakmám volt és ezért is örülnék ennek bár nem tudom mennyire lehet kibírni ilyen jellegű munkarendet.
Maga a munka nem megerőltető amúgy.
Ti elvállalnátok ha épp semmi más munkalehetőség nincs és kellene már nagyon a pénz?
Lenne még egy állás közelebb és jobb munkarendben de sajnos az eladói állás én meg eléggé introvertált vagyok és van szociális fóbiám így valahogy ez a gyári jobban vonz de itt jobbak lennének talán a munkafeltételek.
23 éves lány vagyok.
kibírható amúgy pár évig?
mármint mennyire megterhelő egy nap reggeltől estig dolgozni?
csak mert nekem a legtöbb is csak 2 műszak volt ott is estisnél háromnegyed 11től 9ig volt ami azért kibírható volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!