Egy hete dolgozom egy Kft-nél, 5-en vagyunk. Főnöknő, egy fiú, két másik idősebb nő és én. A két idősebb felváltva faggat. Hátulról jönnek mindenféle sztorival. A mainak az volt a tanulsága, hogy "azóta felismeri a leszbikusokat és semmi baja velük", aztán hosszan nézett a szemembe, mint a sas. Hát rövid a hajam, de nőiesnek gondolom magam, szoknyában nem fogok lófrálni, ők sem teszik. Szerintem ők néznek ki pasinak. Nem értem az egészet. Dolgozni jöttem ide, nem szexuális hovatartozást bizonygatni. Ki akarnak túrni innen, vagy mi jön nektek le ebből?
Mondd meg neki, h "nekem sincs semmi bajom a leszbikusokkal, Eufrozina. Ha gondolod, nekem nyugodtan coming outolhatsz, nem foglak megvetni érte."
2021. máj. 24. 17:25
3/13 anonim válasza:
Unatkoznak, kóstolgatják a "friss húst", belefásultak már a helybe és elegük van, amit rajtad vezetnek le, stb.. Általában sajnos ez van, engem nem egy munkahelyen leszóltak az elején a hátam mögött, pedig az esetek 90%-ban elég jó kapcsolat lett a végén.
Megvannak ezeknek a kulturális és történelmi okai, állj ki jobban magadért és akkor talán csak a hátad mögött foglalkoznak veled. Ha nagyon rossznak érzed a környezetet, akkor pedig válts helyet.
2021. máj. 24. 17:26
4/13 A kérdező kommentje:
Folyamatosan a "homoszexualitásra" élződik ki.
2021. máj. 24. 17:42
5/13 anonim válasza:
Lehet azt varjak hogy bevalld nekik, csamcsogni akarnak valamin. Amugy par idiota mindenjol van. Tudom nem vígasz, de döbbenet.
2021. máj. 24. 18:01
6/13 anonim válasza:
Ha veled egy rangúak nyugodtan állj beléjük határozottan, ha főnök ott már necces. Mond meg nekik, hogy ha arra céloz hogy a lányokat szereted akkor nem, de ha igen akkor is mi köze hozzá. Állj ki magadért, viszonylag finoman, aztán érzik hogy hiába keresik rajtad a fogást vagy nem érdemes keresni. Ilyen kollégákkal érdemes megtartani egy tisztes távot, de majd lesz akit közelebb engedsz magadhoz, de vele is meg kell gondolni mit beszélsz.
2021. máj. 24. 18:08
7/13 A kérdező kommentje:
16 éve dolgoznak itt, én hét napja. Idősek. Viszonylag ugye ki számít idősnek, 56 és 59. Főnök jó barátjuk. A srác nem szólt még sose. Az illedelmesen köszön.
Azt sem értem, miért nem kérdeznek? Egyszerűbb lenne.
Egyébként ez a hajas mizéria: kettő ismerősömnek pl tüsi, megis mindkettőnek férje van. Az egyik direkt nyírja le mindig. Semmi gond ezzel. Nekem 4 cm-es.
2021. máj. 24. 18:13
8/13 anonim válasza:
A magyar munkahelyek 100%-ánál ez van, ezért kell saját vállalkozást indítani!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!