Hogyan bírjátok a 12 óra munkát a képernyő előtt?
Rombolja a szemet rendesen - már csak azért is, mert Magyarországon nem a humánumról híresek a munkáltatók! Monitor szünet?! Cccchö! -Formálisan, papíron persze ez a világ leginkább szociálisan érzékeny országa, - egyébként meg nagyon nem! Ez azért lehet így, mert nincs az a hatóság, amelyik felléphetne, illetve fellépne ez ellen, - és ha van is, fényévekkel az "ellenőrzések" előtt tudja mindenki, hogy mikor kell "szociálisan érzékennyé" válni.
Hiszed vagy sem, a monitor a kisebb probléma!
Nézz körül, - ha olyan körökben mozogsz, - hogy milyen ülő alkalmatosságokon várják el a munkáltatók a munkavállalóktól azt, hogy lehetőleg még WC-re se járjanak ki!
Gyakorlatilag derék és végbélgyilkos ülőhelyek többségében.
Tönkre mész?
Mehetsz a levesbe, - felvesznek és betanítanak jó pénzért egy következő balekot!
Az orosz mentalitás itt maradt, - hiába vonultak ki az orosz katonák fényévekkel ezelőtt: emberélet nem számít!
Köszönöm a válaszokat.
Ami az ülőalkalmatosságot illeti, még a legjobb szék is kínszenvedés 8 óra után, nemhogy még 12 órában.
Több hónapig dolgoztam itthonról is. A monitor szünetet itthon sem tudtam betartani mert nem készült volna el a munka.
Monitor szemüveget kék fény szűrővel kaptam. Sajnos ennek ellenére is könnyezett a szemem.
A műszakpótlék mennyit fog dobni az alapbéren?
Mennyire lehet számítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!