Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Búcsút mondhatok a tüdőszűrő...

Búcsút mondhatok a tüdőszűrő leletemnek?

Figyelt kérdés
Sajnos eszembe nem jutott volna másolatot készíteni (ezért is hibás vagyok..)így egy Budapesten kívüli céghez adtam le, mert akkor eléggé biztos voltam az állásban de sok tényező közbeszólt így találtam máshol közelebb munkahelyet és kicsit aggódok, hogy bárhol kérhetik még azért. A többi leadott dolgaimat visszakaptam szerencsére, kivéve a tüdőszűrőmet. Pedig mikor kérdeztem, hogy visszakaphatom e ezeket akkor külön írtam a tüdőszűrőt is és utána rendesen helyeselt is, hogy természetesen visszapostázzák. Meglepetésemre pont az nem volt benne, még reménykedek, hogy elfelejtették beletenni és később postázzák külön mert utána írtam emailt, hogy ez kimaradt csak hát azóta eltelt 2-3 nap és semmi reakció. Most lehet opció, hogy kiutazok oda és elkérem de maga az utazás eléggé bonyolult és plusz jegyeket is kellene vennem ami nem lenne gond ha értitek visszakapnám meg nem haraggal váltam el de elég kínos lenne visszamenni. 1700 ft-ot fizettem talán és nem tudom mennyi idő közönként lehet megismételni, bár szerencsére negatív volt, semmi probléma nem volt de a sugárzás miatt is kérdezem mennyire árthat és milyen indokkal csinálnának még egyet? A többi mellékelt papírom különösen hamar megérkezett, pár nap. Búcsút mondhatok neki vagy mi lehet még megoldás?

2021. máj. 19. 21:47
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
10.csak azért mondtam mert hátha megkérdeznék miért kellene de akkor jó hogy nem kell az orrukra kötni :D
2021. máj. 22. 00:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!