Hogy címezzem meg az email-t amiben elküldöm az önéletrajzom?
Tárgy: Cukrász állás- Kiss Ágnes önéletrajz
Törzsszöveg:
Tisztelt hölgyek/uram!
Telefonos egyeztetésünk alapján küldöm ezt az e-mailt, amihez mellékletként csatoltam az önéletrajzom.
Tisztelettel: Kiss Ágnes
Ha konkrét pozíciót pályázol meg, akkor annak a neve. Pl. "informatikus-McDonalds pincér".
Illik rakni egy sablon szöveget is. Pl. "Tisztelt akárki! Ezúton küldöm jelentkezésemet az XY álláslehetőségre, a közelmúltban telefonon egyeztetett módon." Alá kellenek az alap adatok is, függetlenül attól, hogy az önéletrajzban/motivációs levélben benne lehetnek. Név, cím, minden publikus elérhetőség, plusz külön aláírás.
Esetleg ha tudod a nevét, akkor Tisztelt Kovács úr/ Kovács asszony. Vagy Kedves Anita/Péter. Attól függ milyen a viszony.
Ehhez illeszkedve az elköszönés: Tisztelettel, Köszönettel vagy Várom kedves/tisztelt válaszukat.
A szövegben hivatkozz a telefonbeszélgetésre:
-Ma reggeli telefonbeszélgetésünk/ telefonos egyeztetésünknek megfelelően/ esetleg kérésére, vagy a megbeszéltek alapján, vagy ahogy telefonon ígértem. A levél/e-mail mellékleteként/csatolmányaként küldöm az önéletrajzom.
Nem konkrét pozíció. Az osztályunk fb csoportjába rakta be az egyik tanár, hogy ez a cég alkalmazottakat keres. Konkrét pozíció nem volt, a weboldaluk pedig "jelenleg építés alatt" van szóval nem tudom milyen pozíciók vannak.
"Tisztelt Munkaügy!
Ezúton küldöm el az önéletrajzomat önöknek, a kollégájukkal telefonon egyeztetett módon."
"
Ez így megfelelő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!