Érdemes lenne kamuznom az önéletrajzon, 1,5 év nem dolgozás után?
1,5 éve nem dolgozom, és az a baj, hogy nehéz lenne ezt kimagyarázni azon kívül, hogy lusta voltam, meg kiégett az előző munkahelyen, és nem volt kedvem új munkát keresni emiatt
A jó oldala az, hogy külföldön végeztem az eddigi munkámat hivatalosan, tehát még kevesebb az esélye, hogy nem néznek utána, hogy pontosan mikor végeztem
36 hónapot dolgoztam összesen eddig, és ezt kijavítanám 2, 2.5 évre
27F
Az éveknél lehet kicsit ügyeskedni. Pl. X munkahelyen dolgoztál 2015. márc. 31-ig, de utána Y munkahelyen csak 2016. szept. 1-től kezdtél. Az önéletrajzban meg az írod, hogy
X munkahely: 2010-2015
Y munkahely: 2016-2021
"beteg családtagot ápoltál vagy hasonló, ezt mindenhol megértik."
Ez egy elég erős kamu lenne, még erősebb mintha az önéletrajzot megmásítom, úgy értem, hogy ha ezt nem játszom el tökéletesen akkor még rosszabbul járhatok, mintha átírom a dátumokat
@Goldmund73 , 2019 az utolsó év amikor szeptemberben befejeztem a melót, után bárhogyan is nézzük egy év kimarad
4-es
De ez után valszeg megkérdezik, vagy valahogyan odaterelődik a szó,hogy még mindig ott dolgozol, vagy mi van most? Előbb utóbb kell beszélnem arról, hogy már nem dolgozom egy ideje
"Ez egy elég erős kamu lenne, még erősebb mintha az önéletrajzot megmásítom, úgy értem, hogy ha ezt nem játszom el tökéletesen akkor még rosszabbul járhatok, mintha átírom a dátumokat"
Nincs mit eljátszani, nem kérdezhetnek részleteket. De ne hallgass rám, végül is csak 5 évet húztam le HR-en :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!