Mit írjak a szakmai erősségekhez az önéletrajzomban, ha nem tudom hogy miben vagyok jó?
Figyelt kérdés
25 dolgot lehet felsorolni, hát én max. a jó kommunikációs képességet tudnám odaírni, más nem ugrik be. Szerintetek mit írjak be? Nem volt még munkahelyem, szóval ezért is nehéz kérdés.2021. márc. 24. 13:19
1/9 anonim válasza:
És ezt mi honnan tudjuk? Ha egyet sem tudsz felhozni, akkor hazudj be párat, ami talán reális is lehet.
2/9 anonim válasza:
Mi a végzettséged, milyen munkára jelentkezel?
3/9 anonim válasza:
Keress olyan önéletrajz sablont, amiben nincs ilyen rész.
4/9 anonim válasza:
Ha a lelkiismereted megengedi, akkor jelöld be azt, ami az álláshoz kell.
5/9 A kérdező kommentje:
Profession-ön töltöttem ki az életrajzomat, és ott van egy ilyen rész. Érettségim van csak.
2021. márc. 24. 14:13
7/9 anonim válasza:
Ha még nem dolgoztál az adott szakmában, akkor csak általános dolgokat tudsz beírni. Célszerű olyanokat, ami az adott munkakörben számíthat.
Mivel azt nem írtad, hogy mi a munkakör, csak általánosan lehet ötletet adni, pl.:
- határozottság
- célorientáltság
- jó problémamegoldó képesség
- jó kommunikációs képesség
- jó szervezőkészség
- jó együttműködési készség
stb. Ezek nagyjából bármilyen munkakörhöz passzolnak.
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó tudnál még néhány ilyen "közhelyest" mondani, ezekből beírok néhányat. :D
2021. márc. 25. 14:43
9/9 anonim válasza:
7-es vagyok.
Pl. rugalmasság, önálló munkavégzés, csapatjátékos.
Azért olyankokat célszerű csak beírni, ami egyrészt passzol a megpályázott álláshoz, másrészt nem fog kiderülni az ellenkezője, ha esetleg felvesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!