Mit ronthattam el az állásinterjún, hogy végül nem csak nem vettek fel, de még a hirdetést is feladták újra?
Egy brit multinál interjúztam pár hete, a 2. körre is visszahívtak és jónak is éreztem.
Most értesítettek, hogy bár jól teljesítettem, "sajnos nem rám esett a választás." A kérdés irreleváns lenne a továbbiakban, mert mindig lesznek nálam jobbak, tapasztaltabbak, ez rendben van. Viszont a hirdetést azóta feladták még egyszer, ezek szerint még mindig szükségük van munkaerőre.
Sokat nem interjúztam eddig, durván 1-1,5 év munkatapasztalattal jelentkeztem ehhez a céghez, szóval lehet, hogy elrontottam valamit, amit a HR-en kiszúrtak. Nem tudom, a szakmai dolgokon túl mi alapján szűrik a jelentkezőket.
Azt gondoltam, hogy betöltetlen maradt... :) Ezek szerint mást se vettek fel. Holott szakmailag abszolút felkészültnek tartom magam erre a munkakörre, a kérdésekre is gyakorlatilag 99%-ban pontosan tudtam válaszolni.
Ezért is érdekelne, mi alapján döntenek még, a "szimpátia" egy szubjektív fogalom. Nem voltam bunkó, vagy ilyesmi :D
7# Ez olyan, mintha úgy hívnék el valakit randizni, hogy nem is akarok vele kapcsatot lol
Vajon miért teszi ezt egy cég? Mi a jó neki?
Én is két szakmával mentem volna külföldi gyárba 3 műszakba dolgozni, beadtam a cl-t, voltam interjún, teszten, midndn fasza volt, első körön ràírták a papírra, hogy a nyelvtudás "érthető" második körben pedig már azt láttam az iratok, hogy folyékony, meg hogy megfelelt - majd értesítünk a továbbiakról mégis jött az e-mail 2 hét múlva, hogy bocs, másra esett a választás, hirdetés újra kirak.
Újra jelentkeztem, azóta is válaszolnak... 😩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!