Pedagógiai asszisztens végzettséggel hova lehet még jelentkezni? Azon kívül, hogy iskola , óvoda?
Ha sürgősen keresel munkát, akkor menj el gyárba.
Sajnos ezzel a képzettséggel nehéz nem iskolában, óvodában munkát találni.
(Szerintem oda is)
Családsegítő központban esetleg, vagy felnőttképzési központban, alapitványoknál esetleg.
Frissen végeztél?
1 Igen most végeztem,jeles eredménnyel.Gyár nem megoldás, egyedül maradtam két gyerekkel, így ezt képtelen lennék összehozni.
Köszönöm az ötleteket megpróbálom ezeket is. Többek között azért választottam ezt a szakmát, mert gyerekekkel összeegyeztethetőbb.
Merre laksz? Ha Pesten vagy nagyvárosban, akkor van esetleg esély, de faluban nem nagyon:S
Ha nem akarsz mindenképpen a szakmában elhelyezkedni, vedd sorba azokat a képességeket, amiket tanultál, és hogy ezekből mit tudsz felhasználni más jellegű munkahelyen.
3 Kereskedelmi végzettségem van, az sajnos nem gyerekbarát még akkorse ha 4 órás. Örültem mint majom a farkának mikor behívtak, aztán kiderült az tömbösített tehàt, van hogy egy nap 12 óra aztán napokig nem aztán egy nap 4 óra. És időpontban is variálós, tehàt lehet a 4 óra èpp délután 2től 6ig lenne....
4 Jaj, nem túl érthetően írhattam idegességemben. Nem lettek kizárva, oda már beadtam ami KLIK fenntartású iskolák , református általános iskolák a környéken, önkormányzati óvoda, református óvoda. Én további lehetőségeket keresek amiatt kérdeztem, mert nem igazán kecsegtettek jóval ezeknél, több helyen is le akartak rázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!