Dolgoznátok ezen a munkahelyen?
2 éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. Az egykori főnököm új részlegre került és a spanja lett a főnököm, aki végtelenül arrogáns és a mindenhez is értő típus. Mivel konkurenciát látott bennem, ezért kb. mindent is megtett, hogy ne érezzem magam jól és sikeresnek, így januárban beadtam a felmondásom. Az egykori főnököm ezt megtudta és felajánlott a saját részlegén egy pozíciót, viszont csökkentett óraszámmal, amit elfogadtam és szerettem volna mellé másodállást vállalni, amíg nem tudják visszaemelni az óramszámomat heti 40 órásra.
A hónapok alatt nem nagyon jártam sikerrel, viszont a jelenlegi helyemen se tetszenek a dolgok. Például a munkaköri leírásom is nehezen készült el, iroda helyhiány nincs, sőt, igazából feladatot se kapok, mintha nem is dolgoznék a cégnél. Minden héten a megbeszélésen neghallgathatom, hogy a többiek milyen sikeresek és tehetséges, és eszméletlen csapatmunka van, csak épp én nem érzem magam a csapat részének. Ezt jeleztem is a főnökömnek, de mindig ilyen válaszokat kapok, hogy "oldjam meg, ő nem ér rá" vagy "nincs kapacitása ilyen dolgokkal foglalkozni". Ha megegyezünk, hogy beszélünk ezekről, rendszeresen "elfelejti".
Nemrég találtam egy helyet, ahová mehettem volna másodállásba. Amikor tájékoztattam róla a főnököm, akkor nem rajongott érte (pedig anno ő is mondta, hogy nyugodtan vállaljak másodállást).
Bevallom, kicsit lehangoló olyan szekér után futni, ami nem vesz fel. A mostani helyemen kb. szeptember-október körül indulna be rendesen a munka, de tartok töle, hogy az is hasonlóan gördülékenyen fog menni.
Ugyanezt érzem át, amit leírsz. Keresek én is mást, mert itt már nem sokáig van maradásom, de az éven még nem is tudtam pályázni a szakmámban, ahová beadtam az önéletrajzom, onnan vissza sem jeleztek, bár ebből sem volt sok.
Nagyon nehéz ez így. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!