Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet így új munkahelyet...

Hogy lehet így új munkahelyet keresni ?

Figyelt kérdés

Sok embertől azt hallom,hogy addig ne mondjak fel amíg nincs új helyed.

Kérdeztem,hogy azt mégis,hogy csináljam?!

Adjam be mindenhova a jelentkezésem,hívnak interjúra elmegyek,megkérdezik mikor tudok kezdeni, és akkor azt mondjam,hogy ja bocsi fel se mondtam még a jelenlegi munkahelyem és a ledolgozása idő 30 nap,szóval 30 nap múlva tudok kezdeni

Őszintén én tartom ezt kicsit baromságnak.!!

Ki az a hülye, aki megvár 30 napot, ha van még két jelentkező a munkára, akik meg azonnal tudnak kezdeni.

Nem célszerű előbb felmondani

És az utolsó 10 napban amit a munkahelyednél töltesz akkor beadogatni az önéletrajzodat és úgy interjúra menni,és azt mondani,hogy 1 héten belül tudok kezdeni.?

Miért hallom sok embertől,hogy csak akkor mondj fel ha van már új

Mégis hogyan?

Bocsi ha ilyen baromságot kérdezek,de számomra ez nem világos

2021. máj. 12. 05:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

9: A munkaszerződés egy megállapodás, nem úgy megy hogy te gondolsz egyet és nem mész. Nem kötelez téged senki munkára, de ha a te alkalmazottad hagyba így sz.rban szerintem neked sem tetszene.

Amúgy tapasztalataim szerint még a leghülyébb főnökkel is meg lehet beszélni, hogy nyomós ok miatt gyakorlatban pl. a 30 nap helyett csak 15 legyen.

2021. máj. 12. 09:22
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Meg a felmondási időtől ha kéred általában eltekintenek. Nyilván akkor nem is fizetik ki.

Ritkán utasítják el nekem az a tapasztalatom. Nyilván tudja a munkáltató hogyha felmond és nem tekint el a felmondási időtől kérésre akkor a munkavállaló kb semmit nem csinál a fennmaradó időben. A felében talán munkát színlel a többiben még annyit se

2021. máj. 12. 10:18
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Milyen kártérítésre gondolsz ? Hiszen a felmondás a munkaszerződés megszűntét jelenti .

Ez már csak jog hablatyolás,érdekes pereskedés lenne .

2021. máj. 12. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!