Rosszul vagyok emberek között. Szorongok. Szociális fóbiám lehet. Milyen munkát kellene vállalnom, ahol nincsenek emberek, egyedül dolgozom?
"Szociális fóbiám lehet"-király amikor valaki annyira szakértő, hogy saját magát tudja diagnosztizálni.
Szerintem meg nem tudsz beilleszkedni egyszerűen.
Kivörösödök, ha meg kell szólalnom, felmegy a vérnyomásom,mindent elrontok, remeg a kezem.
Egyszer ballagásra mentem, volt közös kajálás, annyira ideges voltam, hogy koccintáskor remegett a kezem, mint egy alkoholistának.
Egyik melóhelyen (bolti eladó) annyira remegett a kezem, hogy aki betanított észre vette. Közönség előtt leblokkolok. Jártam zeneiskolába. A tökéletesen begyakorolt darabot gálán nem tudtam előadni, mert közönség előtt hibáztam.
Voltam adminisztrátor, azt mondta a főnök, remegett a hangom a telefonban. Kínszenvedés az életem. Nincs önbizalmam, szülők bántottak, nem dícsértek soha, félek az emberektől, és félek, hogy elrontok valamit. Annyira megbénít a szorongás, hogy nem tudok gondolkozni. Ez beilleszkedési probléma?
Amikor írásban vizsgáztam kimagasló lett a teljesítményem. Szóban nagyon rossz.
Nyelvvizsga szóbeli része lett rosszabb, mint az írásbeli. Fordítva szokott lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!