Mennyire éri meg szakácsként dolgozni? Pálykezdő vagyok.
Figyelt kérdés
2021. máj. 6. 20:38
1/3 anonim válasza:
Képesítés nélkül dolgoztam tavaly nyáron szakácsként és havi 420-at kaptam, de képesítéssel szerintem inkább külföld, mint itthon dolgozz!Egyébként újra nem csinálnám, mert nagyon leterhelt a napi 12-13 óra munka!nyáron húzós is volt meg először voltam úgymond szakács, szóval kicsit nehézkess volt, de a főzés előtte se volt ellenemre és egész jól is ment meg megy is, de a balatonra mégegyszer nem megyek, mert az egy hányadék hely ilyen téren!
2/3 anonim válasza:
Szezonális munkára - összességében - megéri, ha okosan bánsz majd utána a fáradságosan összekapart pénzzel.
3/3 anonim válasza:
Lehet vele keresni, főleg, hogy a kaján is spórolsz. Viszont nem túl kellemes életmód, de ha szereted, akkor ez nem lesz gáz amúgy sem. Még én sem tudom, hogy megéri-e. Egyelőre nekem nagyon bejön, bár még csak gyakornok vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!