Nagy utazó ember és egyben oltásellenes - melyik oldala lesz erősebb?
Van egy munkatársam, egybites hülye proli, és fennhangon hangoztatja hogy őt aztán be nem oltják, kamu az egész, nincs járvány stb.
Ugyanakkor egy évben többx megy külföldre, alap neki a nyáron ide, télen oda, tavasszal amoda utazgatás. Síelés, tengerpart stb.
De ez oltás nélkül nehezen fog menni a jövőben. Lehet be se léphet majd adott országba oltás nélkül, nem mehet szállodába lehet repülőre se ülhet majd.
Na melyik oldala lesz erősebb? Az „engem aztán be nem oltanak“ oldal vagy az utazgatás?
Úgyhogy az egybites oltásellenes kollegának is marha egyszerű a képlet: a) oltat b) nem utazik.
a) lesz belőle, itt és most megmondom.
Persze amekkora segg majd azt hazudja "én aztááán nem óóóótatokkk".
"Na milyen járattörlés? Mert valaki nem hajlandó felvenni a maszkot? "
ÍGY van !! 170 emberrel a fedélzetén NEM INDULT el egy gép, mert EGY azaz 1 db ember nem volt hajlandó maszkot húzni...
Ott a gugli.
A rendőrök mentették ki az ipsét, mert a saját utastársai akarták meglincselni. Hiszen miatta állt félre a járat és szállhattak át új gépre 12 ÓRÁVAL KÉSŐBB!!!
"
408/2020. (VIII. 30.) Korm. rendelet a járványügyi készültségi ... [link] › Keresés
2020. szept. 1. — (VIII. 30.) Korm. rendelet ... vagy kormányrendeletben meghatározott kivétellel - egészségügyi vizsgálaton eshet át, amelynek tűrésére köteles."
olvasgass.
SEHOVA NEM MÉSZ ha nincs papír. SEHOVA.
Hacsak nem vagy diplomata vagy honvédségi állományú kiküldetésben.
Nem kell elhinni. Korm rendelet. Benne van.
"Igen ritka eset, és szerintem még mindig kevesebb bevételkiesést okoz, mint hogy 50-60%-kal csökkenjen a teljes forgalma...."
Az tiszta hogy az EU_n belül a REPÜLŐ FEDÉLZETÉRE sem léphetsz fel oltási nélkül? Az tiszta? Megveheted a jegyed, vedd meg nyugodtan.
De a gépre fel nem léphetsz. És válthatod vissza a jeyget laza 30-40%-os discharge áron.
Megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!