Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Érdemes újra jelentkezni?

Érdemes újra jelentkezni?

Figyelt kérdés

Megkeresett egy cég egy interjú lehetőséggel, azonban visszautasítottam, mert addigra már egy másik cégnek elígérkeztem, és nem szerettem volna őket cserben hagyni. Viszont az a cég azóta felhívott, hogy felsővezetési okok miatt, egy másik pozícióra tudnának csak felvenni, nem arra amire alapból jelentkeztem, és az a pozíció amit ajánlottak egyáltalán nem édekel, és nem passzol az elképzeléseimhez.

Érdemes újra megkeresnem azt a céget, akiket visszautasítottam, vagy jelentkeznem hozzájuk újra, vagy hagyjam, és keressek tovább?

2021. ápr. 29. 07:36
 1/3 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem érdemes újra jelentkezni. Gondolj csak bele. Azt fogják gondolni rólad, hogy nem vagy megbízható munkaerő, hogy nem lehet rád számítani. Ez olyan, mintha egy vonat után futnál, amire akkor nem szálltál fel, amikor ott volt az orrod előtt. 😂
2021. ápr. 29. 07:58
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Eléggé visszatetszo. Egy interjúra ha elmentel volna akkor hozzájuk, akkor kicsit más lenne a helyzet. De így eléggé... 🤕
2021. ápr. 29. 08:11
 3/3 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem egy próbát megér, de valóban úgy kellett volna csinálnod hogy legalább az interjúra elmész (azzal sem kötelezted volna el magad)
2021. ápr. 29. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!