Mit hazudjak jövőhét hétfőn a főnökömnek arról, hogy miért nem voltam múlthéten bent a munkahelyen és hogy miért nem szóltam előre, hogy nem fogok bemenni egész héten?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 26. 22:40
12/16 A kérdező kommentje:
9: Állítása szerint nem azért nem emel, mert problémája van a teljesítményemmel, hanem a járványhelyzet miatt.
10: Így van, és kettőnk közül eddig én voltam, aki komolyan vette, most már én is leszarom. :D
2021. ápr. 26. 23:17
13/16 anonim válasza:
Én a főnököd helyében kiraknálak, mert igazolatlan távollét, megszegted a munkaszerződésed, szóval ez azonnali felmondással jár. Amúgy meg azért is lépném meg, hogy a többi lemming, nehogy kedvet kapjon ugrálni, mert akkor kb nem dolgozna senki.
14/16 A kérdező kommentje:
A helyében én is ezt tenném. A többi lemming is ezt csinálja, aztán eddig nekem kellett miattuk szopikázni 3 éven keresztül, most visszanyal a fagyi.
2021. ápr. 27. 10:48
15/16 anonim válasza:
Én nem rúgnálak ki, csak kiírnám szabinak azt a hetet, ha nincs dokitól papírod. Mivel a szabadság egy részét a munkaadó döntheti el, hogy mikor vedd ki, akaratod ellenére is kiírhatja, hogy szabadságon voltál.
Vagy azt mondanám, hogy oké, akkor az a hét fizetés nélküli szabadság, és a hó végén egy héttel kevesebb munkabért kapnál. Ennyi.
16/16 anonim válasza:
Ez kamukérdés. Nincs olyan munkahely, ahol csak úgy tolerálnának egy hetes igazolatlan hiányzásokat. Hacsaknem bejelentetlen fekete munka, de akkor is a főnök jó nagy idióta kell, hogy legyen, hogy eltűrje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!