Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen egy ideális kapcsolat...

Milyen egy ideális kapcsolat egy főnökkel?

Figyelt kérdés
Én olyan kellemetlenül érzem magam. Ha hozzám szól, akkor vicceskedni kell vele (illetve nevetni a viccein, hogy ha-ha de jó fej vagy, főnök). Ha épp bal lábbal kel fel, akkor ő a nagyfőnök. Nem azért, mert te szúrták el valamit vagy rád haragszik. Nem lehet vele beszélgetést kezdeményezni, nem munka közben, hanem mondjuk kávészünetben vagy cigiszünetben. Ez a “csendőrpertu” utoljára általánosban volt, de már középsikolában is éreztem, hogy van egy illemtani határ, amit alá-fölé rendelt viszonyban sem szegtek meg.
2021. ápr. 22. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
64%
A lehető legideálisabb a semmilyen.
2021. ápr. 22. 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Életem legjobb főnöke 3 évig volt a főnököm. Bízott bennem, korrekt módon adott visszajelzést, ha volt bármilyen negatív kritikája az mindig jogos volt és mindig úgy adta elő, hogy esélyem se volt rá, hogy rosszul essen :D Mi tök jóban lettünk, bármiről elbeszélgettünk, éreztette, hogy érdeklem mint ember, soha nem éreztette a hierarchiát. A munkámban sosem telepedett rám, nem ellenőrizgetett, szabad kezet adott és mindig nyílt volt azzal kapcsolatbna, hogy hol tartok az előrelépésemben. Sosem lesz ilyen fantaszikus főnököm, mint ő.
2021. ápr. 22. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem kell nevetni a hülye viccein. Ha meg duzzog, akkor hagyd, had főljön magában.

Szerintem nem kellene ennyire "behódolnod" a főnöknek, ez már talpnyalás. Kényelmetlenül érzed magad a közelében, nekem az jön le. De alighanem más főnökkel is ugyan így viselkednél. Beosztottja vagy, de nem kell vele kötelezően jópofizni, maradjon a 2 lépés táv.

2021. ápr. 22. 14:33
 4/5 A kérdező kommentje:
De ő el is várja, hogy ilyen legyél vele
2021. ápr. 22. 14:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy várja el. Mondta az állás interjún? Csak te érzel egy belső kényszert erre.
2021. ápr. 22. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!