Milyen egy ideális kapcsolat egy főnökkel?
Figyelt kérdés
Én olyan kellemetlenül érzem magam. Ha hozzám szól, akkor vicceskedni kell vele (illetve nevetni a viccein, hogy ha-ha de jó fej vagy, főnök). Ha épp bal lábbal kel fel, akkor ő a nagyfőnök. Nem azért, mert te szúrták el valamit vagy rád haragszik. Nem lehet vele beszélgetést kezdeményezni, nem munka közben, hanem mondjuk kávészünetben vagy cigiszünetben. Ez a “csendőrpertu” utoljára általánosban volt, de már középsikolában is éreztem, hogy van egy illemtani határ, amit alá-fölé rendelt viszonyban sem szegtek meg.2021. ápr. 22. 14:09
1/5 anonim válasza:
A lehető legideálisabb a semmilyen.
2/5 anonim válasza:
Életem legjobb főnöke 3 évig volt a főnököm. Bízott bennem, korrekt módon adott visszajelzést, ha volt bármilyen negatív kritikája az mindig jogos volt és mindig úgy adta elő, hogy esélyem se volt rá, hogy rosszul essen :D Mi tök jóban lettünk, bármiről elbeszélgettünk, éreztette, hogy érdeklem mint ember, soha nem éreztette a hierarchiát. A munkámban sosem telepedett rám, nem ellenőrizgetett, szabad kezet adott és mindig nyílt volt azzal kapcsolatbna, hogy hol tartok az előrelépésemben. Sosem lesz ilyen fantaszikus főnököm, mint ő.
3/5 anonim válasza:
Hát nem kell nevetni a hülye viccein. Ha meg duzzog, akkor hagyd, had főljön magában.
Szerintem nem kellene ennyire "behódolnod" a főnöknek, ez már talpnyalás. Kényelmetlenül érzed magad a közelében, nekem az jön le. De alighanem más főnökkel is ugyan így viselkednél. Beosztottja vagy, de nem kell vele kötelezően jópofizni, maradjon a 2 lépés táv.
4/5 A kérdező kommentje:
De ő el is várja, hogy ilyen legyél vele
2021. ápr. 22. 14:35
5/5 anonim válasza:
Dehogy várja el. Mondta az állás interjún? Csak te érzel egy belső kényszert erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!