Munkahelyeken mennyire gyakori, hogy az alkalmazottaknak napi beszámolót kell írni a főnöknek?
Figyelt kérdés
Még rendes munkahelyem nem volt. Viszont a hat hetes gyakorlatom alatt olyan munkahelyen voltam ahol napi beszámolót kellett írni. Nekem nem tetszett, meglepőnek találtam. Mennyire gyakori ez munkahelyeken?2021. ápr. 19. 20:59
11/11 anonim válasza:
Napi beszámolót sosem írtam még én sem. Nálunk annyi van, hogy minden hét végén le kell adni, hogy milyen feladatot csináltunk melyik nap, és hány órát foglalkoztunk vele. Én ezt általában 1-2 szóban lerendezem, illetve ezt nem látja más a csapatból, max a vezetőnk. Tudok olyan területről, ahol ezt kb minden nap tölteni kell, de nem vészes, 10 perc összesen max az egész amúgy. Szerintem inkább ez az általános, nem a beszámolós dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!