Önhatalmú vírushisztire épülő távollétnek miért nincs következménye egy munkahelyen?
A home officenak vége lassan 1 hónapja mindenkit kötelezően visszarendeltek. Mindenki vissza is jött kivéve 1 embert, ő önhatalmúlag saját döntése alapján maradt home-ban azzal az indokkal hogy „fél“.
Nem értem: ez így működik egy munkahelyen? Én félek és nem jövök? Mert ha neki „szabad „ félni és holnaptól az egész cég nem jön be, mert mindenki „fél“ akkor mi lesz?
Ha egynek joga van, az összesnek joga van félni.
Hogy maradhat az ilyen következmény nélkül?
"Lehet ti is otthon maradhatnátok."
Igen, csak mi örökre. Ha mi a "pórnép" nem megyünk be, akkor többet nem is kéne bemenni.
"A Balubéténél más hierarchikus rendszer működik"
Meg a világ összes cégénél az működik.Madár...
Sztem nem hierarchikust akartál mondani...
". Például a csókos, cummantós kolléganő az egész nyarat áttáppénzelheti, úgy, hogy közben telenyomja a facebookot nyaralós fotókkal, a főnök meg még lájkolja is. :"
ÍGy van. Megtörtént. Tény, nem vitatéma. Tény.
Nem1x és nem 2x volt ilyen.
Volt olyan is hogy nem jött és mialatt beteget jelentett egy zalakarosi wellnessből posztolt. Így van. Tény. Megtörtént.
de olyan is volt hogy az én márciusban letárgyalt és fixált nyári szabadságom júliusban elutazás előtti NAPON úszott el, mert a kedves hazud k**va kolleganő épp akkor lett "beteg" hogy aztán és mehessek heylette nyaralás helyett ő meg a spanyol tengerpartról posztolt "betegen" én meg ott roh***tam benn helyette..
A befizetett nyaralási pénzem elúszott soha egy fillért se láttam belőle, noha ígérve lett hogy kifizetik. nem fizették és megmondták ha kell az állásom, kussoljak.
megtörtént. tény.
Ott kellett volna mar hagyni akkor, azt keresni egy masik helyet. Nem mindenhol van ez.
Bar sirankozni sokkal egyszerubb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!