Postahelyi csoport vezető lehetek egyszerű érettségivel?
ha segít középfokú műszaki végzettségem van(műszerész)
Társaság által elfogadott szakképesítés, mely belső képzés során elsajátítható ezért gondolom hogy nem lehetetlen nekem ebből az jön le hogy náluk részt vehetek tanfolyamon vagy valami képzésen és nem kell hogy postai végzettségem legyen
szóval akkor nem feltétel hogy postás legyek.
Köszönöm szépen a válaszod és gratulálok (bár ha műszaki végzettséged van azért közelebb vagy a járművek világához mint én a postai világhoz)
Nekem nincs de a családban vannak,sajnos ha nem tudod használni a lesz.rom tablettát és mindenen stresszelni fogsz akkor a vérnyomásod oda lesz,szedheted rá a gyógyszert.
Szóval egy jó tanács,ne stresszeld magadat,vedd be a lesz.rom tablettát és légy nyugodt.
Mondjuk ha egy kis nyugodt postára mész ott nyilván kevesebben az ilyenre az esély.
Nem szeretnélek le beszélni róla,inkább próbáld meg 3 hónapig legalább aztán majd látod hogy mennyire tetszik?
Ha nem jön be ne maradj,mert tönkre tud tenni rendesen,de ha lesz.rom tablettát tudod használni és nem stresszeled semmin sem magadat akkor jó lehet.
Sok sikert., 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!