Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan engedjem el a fülem...

Hogyan engedjem el a fülem mellett a dolgokat?

Figyelt kérdés
Kérdezgették a munkátrsaim, hogy miket eszek, majd miután elmondtam elkezdtek szekálni, hogy pl azt hogy tudom megenni, azt miért olyan hússal eszem. Úgy voltam vele, hogy tojok rájuk, ha ilyen szinten vannak agyilag. Viszont az a gond, hogy úgy érzem mindenben lenéznek és bántanak. Van olyan akit az egekig dicsérnek, ha én is tudom ugyanazt a folyamatot akkor az senkit sem érdekel. Tegnap is volt a főnöknek egy kérdése, oda jött hozzám, hogy hol az a kolléga, és inkább keresgette őt, mint hogy tőlem megkérdezze. Olyan is történt már, hogy mondtam fogok süteményt sütni, aztán mondta az egyik, hogy nem is tudok sütni..tehát csak beszólnak, de nem tudnak rólam semmit, mégis rosszul esik.
2021. ápr. 8. 16:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg lazább lenni. Húzd ki magad, és ne foglalkozz a szekálásaikkal. Csinálj úgy, mintha nem érdekelne. Sportolj, vezesd le a stresszt, és tűnj magabiztosnak. Csak akkor fognak leszállni, ha látják, hogy nem érik el azt, hogy felbosszantsanak. Ha látják, hogy nem érdekel a marhaságuk, akkor tuti leszállnak. Mindig gondolja arra, hogy primitívek. Értelmes emberek nem viselkednek így. Amikor bántanak, akkor képzeld el őket vmi megalázó helyzetben és csak nevess egy jót. Pl. képzeld el, hogy letolt nadrággal szaladgálnak és a főnök meglátja őket, és ezzel beégnek, vagy valami hasonlót. A lényeg, hogy ne vedd fel, mert kikészítenek, és az nem jó.
2021. ápr. 11. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!