Ha a nők általánosságban véve kevesebbet keresnek, akkor a cégek miért nem alkalmaznak inkább nőket, hogy kevesebb legyen a munkabér költségük?
"A nők azért keresnek átlagban kevesebbet, mert a tipikusan nők által betöltött munkákat kevésbé fizetik meg, mint a tipikusan férfiak által betöltötteket. Egy óvónő kevesebbet keres, mint egy mérnök. Egy takarítónő kevesebbet keres, mint egy programozó. Stb."
Mint írtam mert biológiailag ostobák a Férfiakhoz képest. A logikájuk alsóbbrendű és nagyon egyszerű.
Ezt honnan szeded? Kutatások alapján a nők intelligenciája "középszerűbb", tehát kevesebb zseniális nő van mint férfi, de ugyanígy kevesebb kifejezetten buta nő van, mint férfi.
A mondat további részét is elolvastad? Kevesebb a buta nő is, mint a buta férfi. Középmezőnyben erősebbek a nők.
Tehát mi az alapja a kijelentésnek, miszerint "biológiailag ostobák a Férfiakhoz képest"?
Igen, valamiért az asztrológia úgy tűnik, a nők között hódít jobban. Úgy vettem észre, a férfiak inkább a háttérhatalom-laposföld-chemtrail típusú konteókban hisznek, amihez szintén alacsony logika kell.
Tehát a kérdésem továbbra is változatlanul az, hogy mi az alapja a kijelentésnek, miszerint "biológiailag ostobák a Férfiakhoz képest"?
Leginkább a gyerekvállalás miatt keresnek kevesebbet a nők. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy csökken a népesség, mert a nők sem akarnak kevesebbet keresni, rosszabbul élni vagy függőségben lenni a párjaiktól.
A gyerekekkel kapcsolatos hivatásokat sem honorálják anyagilag és ezeket is túlnyomórészt nők töltik be.
Na de akkor kérdem én, mivel van kevesebb felelôssége egy óvónőnek, aki 30 gyerek életéért, egészségéért felel, mint annak a mérnök úrnak, aki egy 30 fős busz közönség biztonságát garantálja?
Linkelnéd a kutatást, ami kimutatja hogy a nők 90%-a hisz az ezotériában?
A kérdésemre pedig továbbra is tűkön ülve várom a válaszod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!