Mennyit kérhetek raktárosként a DPD-nél?
Figyelt kérdés
Meg kell adni a fizetési igényt, de nem tudom mennyit írjak, hogy mennyi lehet a max?2021. ápr. 4. 23:05
11/16 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos én sem tudok többet a melóról. Másik fontos kérés, hogy az egyetemet beírjam az önéletrajza vagy ne? Ha igen félek a "túlképzettségtől", de ha előléptetést szeretnék jó ha benne van.
Csak annyit írnak:
Téged keresünk, ha:
Bűntetlen előéletű vagy,
Fizikailag terhelhető vagy.
Tanács?
Az előttem szólónak: Döntsd el mi kell jobban: A pénz vagy, hogy jól érezd magad. A biztosat nem kéne feladnod, ha a pénzből kijössz. Ha megszoktad és szereted nem biztos, hogy kéne váltani. Amúgy mit melózol és hol? (ha meg lehet krdezni)
2021. ápr. 5. 01:05
12/16 anonim válasza:
milyen hely az ahol NETTÓRÓL FOLYIK A béralku???? A bért mindig BRUTTÓBAN adjuk meg ez EVIDENS.
13/16 anonim válasza:
Bruttó 300.000-nál többet szerintem nem nagyon adnak.
14/16 A kérdező kommentje:
És mennyi a levonás?
2021. ápr. 5. 19:06
15/16 anonim válasza:
Bruttó 300k az kb. nettó 200.
Egy dpd futár még ennyit sem keres, meg úgy általában egy szimpla raktáros sem keres többet szóval szerintem ennél többet nem érdemes számítani.
16/16 anonim válasza:
Még lehet ezzel is sokat kérnél igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!