Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyit kérhetek raktárosként...

Mennyit kérhetek raktárosként a DPD-nél?

Figyelt kérdés
Meg kell adni a fizetési igényt, de nem tudom mennyit írjak, hogy mennyi lehet a max?

2021. ápr. 4. 23:05
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szia! Sajnos én sem tudok többet a melóról. Másik fontos kérés, hogy az egyetemet beírjam az önéletrajza vagy ne? Ha igen félek a "túlképzettségtől", de ha előléptetést szeretnék jó ha benne van.

Csak annyit írnak:

Téged keresünk, ha:

Bűntetlen előéletű vagy,

Fizikailag terhelhető vagy.

Tanács?

Az előttem szólónak: Döntsd el mi kell jobban: A pénz vagy, hogy jól érezd magad. A biztosat nem kéne feladnod, ha a pénzből kijössz. Ha megszoktad és szereted nem biztos, hogy kéne váltani. Amúgy mit melózol és hol? (ha meg lehet krdezni)

2021. ápr. 5. 01:05
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
milyen hely az ahol NETTÓRÓL FOLYIK A béralku???? A bért mindig BRUTTÓBAN adjuk meg ez EVIDENS.
2021. ápr. 5. 08:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Bruttó 300.000-nál többet szerintem nem nagyon adnak.
2021. ápr. 5. 13:15
 14/16 A kérdező kommentje:
És mennyi a levonás?
2021. ápr. 5. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Bruttó 300k az kb. nettó 200.

Egy dpd futár még ennyit sem keres, meg úgy általában egy szimpla raktáros sem keres többet szóval szerintem ennél többet nem érdemes számítani.

2021. ápr. 5. 19:12
 16/16 anonim ***** válasza:
Még lehet ezzel is sokat kérnél igazából.
2021. ápr. 5. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!