Mennyit kérhetek raktárosként a DPD-nél?
Ami a feladatod lesz:
Az érkező és induló belföldi járművek gyors, szakszerű ki- és bepakolása, a futárok gyors és szakszerű kiszolgálása,
Raktári folyamataink szerint biztosítani a küldemények állagának megóvását, épségét,
Elvégezni a csomagok súlymérését és a vállalatirányítási rendszerben történő rögzítését,
Csomagokkal kapcsolatos eseti adminisztrációk elvégzése.
A másik raktáros meló:
Ami a feladatod lesz:
Raktári folyamataink szerint biztosítani a küldemények állagának megóvását, épségét,
A csomagok súlymérése és a rendszerben történő rögzítése,
A visszáruk szkennelése, szortírozása,
Kimenő csomagok szkennelése, szortírozása,
A szortírozórendszer felügyelete, azon lévő problémás csomagok kezelése,
Az érkező és induló járatok irányítása.
Munkaidő: 06:00-14:30 vagy 12:00-20:30
Az autók ki és bepakolasa nem egyértelmű, hogy hogyan milyen módszerrel? És neked kell sk azt beparkol mi kézzel?
Másik, hogy ide elváras az egyetemi végzettség? Mert én is ebben a dilemmaban vagyok ám! Egyetemi végzettséggel olyan munkakörben vagyok most a covid eleje óta, ahova elég egy érettségi, viszont megszerettem ezt a munkát... De sokkal többet keresnek, ahol elváras a felsőfokú végzettség... Vagyok is emiatt gondban egy éve.
Szóval nem teljesen egyértelmű mit kell csinálnod pontosan (számunkra), de a munkaidő is eléggé vagy túl korán kezd, vagy sokáig tart...
Nettó 320-330-at írnék erre. Második voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!