Pályáznátok? Végülis az nem kerül semmibe.
6 év munkatapasztalatom van, 3 munkahelyemen voltam hosszabb ideig, 2 helyen felmondtam próbaidő alatt, és volt egy féléves határozott idejű munkaviszonyom.
Első helyem volt a határozott idős, majd 2,5 évig voltam a következőn, 2,5 évig az utánna lévőn, és most 9 hónapja vagyok a jelenlegi helyemen.
Elmondhatatlan a vágy bennem, hogy végre tartozzak valahová. Nagy reményekkel mentem ide is ahol most dolgozom, de minden nap h.lyének néznek a kollégáim, kiutálnak, nem engednek maguk közé.
Pályáznátok a helyemben máshová? Félek felesleges, mert nincs hosszú munkaviszonyom sehol és megbízhatatlannak gondolnak, csak lejáratnám magam. De ez a helyzet kezd felőrölni. Vagy örüljek, hogy munkám van, ebben a helyzetben és húzzam meg magam?
Nem tudom melyik út lenne a helyes.
Manapság senki sincs hoszabb ideig egy munkahelyen. A 2x2,5 év az már nagyon hosszúnak tűnik, emiatt ne aggódj.
Szerintem maradj még ezen a helyen, most nem kapkodnak senkiért, velük meg ne foglalkozz, ne akarj tartozni sehová, ez csak egy munkahely. Korlátozd a munkával kapcsolatos dolgokra a kommunikációt, ha akadályoznak benne, akkor ne fogd vissza magad, irány a főnök, és ha lehet ne fényezd őket a főnöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!