1/9 anonim válasza:
Munkaszerződésben le kell fektetni ezeket, mert így csak üres ígéretek.
2/9 anonim válasza:
Nekem nem világos, hogy milyen funkcióban írta ez a valaki az eléggé komolytalannak tűnő hirdetést/ajánlást?
De mit veszíthetsz?
Ha állást keresel, akkor jelentkezz, aztán majd meglátod!
(De igaza van az 1-nek)
3/9 anonim válasza:
életemben nem láttam még ilyen stílusban megírt álláshirdetést
tartalmilag amúgy jónak tűnik, ha valaki ilyen munkát keres
4/9 anonim válasza:
Gondolom toborzó prémium van, és valamelyik proli rakta ki a hirdetést, hogy rajta keresztül jelentkezz.
5/9 anonim válasza:
Ezért is nem írta ki hogy konkrétan milyen munka, és melyik cég, mert akkor a szemfüles ember megtudná őt kerülni.
6/9 anonim válasza:
6+2 nekem biztos betenne. Cafeteria csak 10.000?
Sok helyen a duplája.
A 86% os térítés törvényileg kötelező.
Az előleg irreleváns.
Egy cigiszünet sincs, hát nem király?
Vigyáznak az egészségedre!
Kezdőknek vagy akinek nincs, annak biztos jó.
7/9 anonim válasza:
Elég gáz, kb. olyan a stílusa, mintha egy gyerek írta volna
9/9 anonim válasza:
Nekem nem világos pár rész a hirdetésből. Gondolom a hirdető már ott dolgozik, és verbuválni akar embereket, sok cégnél azért bónusz jár. Azt valaki tudta értelmezni, hogy ez az 5000 forint "előleg" ami kapható az mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!