Milyen használható szakmát tanuljak majd ki, amit covid alatt is tudok csinálni, nem kell aggódni, mint pl: vendéglátás?
Figyelt kérdés
Már van egy szakmám, szociális gondozó és ápoló. Ebben nem szeretnék elhelyezkedni, bármennyire is találnék munkát, főleg most.
Olyan szakma kéne, aminél, mint az eü-nél, el tudok helyezkedni és nem kell a covidtól tartanom, hogy volt munka, nincs munka, mint a vendéglátósoknál, hogy örülnek, ha bárhol dolgozhatnak.
2021. márc. 27. 22:10
2/18 A kérdező kommentje:
Mármint a szoc. gondozó és ápoló? Kihagyom. Legnagyobb vészesetre csináltam meg, ha minden kötél szakadna, de inkább csinálok meg egy szakmát, ami szintén biztos, minthogy eü-ben dolgozzak. Elég volt a gyakorlat. Jól csináltam, mindenki elégedett volt velem, voltak szép pillanatok, de nem bírnám hosszútáv.
2021. márc. 27. 22:37
3/18 anonim válasza:
Elelmiszerbt vagy dohanybol vagy lottozod legyen vagy ott dolgozz.
Magan ovi vagy maganbolcsi.
4/18 anonim válasza:
Állatorvosi asszisztens. Azt nem tudom, mennyire van feltöltve a szakma, de mindig belebotlok 1-2 hirdetésbe és az állatorvosi rendelők se állnak le a járvány miatt.
5/18 anonim válasza:
ui: Nyilván csak akkor, ha szereted az állatokat.
6/18 anonim válasza:
Valmit tanulj meg javìtani vagy karban tartani. Pl. villanyszerelő, üveges, víz- ès gàzszerelő. Ilywsmi szakmàt tanulhatnal.
7/18 anonim válasza:
Villanyszerelő, kőműves, burkoló, víz-gázszerelő, hegesztő, ezekkel lehet nagyot szakítani
8/18 anonim válasza:
Gyógyszertárban Raktáros én is ilyenben dolgozom
Árufeltöltő
Pénztáros gyógyszertárban
Gyógyszertári asszisztens
9/18 anonim válasza:
Nem írtad,hogy hol laksz
Mert pl Veszprémben sokszor hirdetik a hungaropharmaban melót
10/18 anonim válasza:
Építőipari szakmunka, gipszkartonostól a villanyszerelőig bármi, ami tetszik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!