Vállalnád így ezt a munkát?
Másodállást keresek, mivel itthon vagyok november óta, csökkentett béren (állásidőn, nem kell be járni dolgozni mert zárva van a munkahelyem) Talaláltam ilyet, ami egyszerűsített foglalkozás havi 15 nap (8 óra), 160000 Ft a nettó bér a 15 munkanapra, 1333 Ft nettó Órabér. (fizikai munka, csomagolás, pakolászás) Viszont olyan helyen van ez, hogy csak kocsival tudnék járni, 60 km naponta, amit nem fizetnek,igy kB 1600 Ft üzemanyag költségem lenne minden munkanapon.
Eddig is voltak munkáim amióta itthon vagyok, de most ezt találtam.
Szerintem 210+160 boven megeri.. Tesom diplomaskent jelenleg keres 166 korul... 8 oraban (szar helyen is van de majd valt) ... Persze neki nem is kell lakbert fizetni, de szerintem ennyit boven meger. Ugyis par hónapról van szo, nem sokara mindenkit beoltanak, nyaron meg amugyis minden kinyilik. De mar tervezik a nyitast ha jol tudom 2,5 millional. Jelenleg van masfel vagy akorul.
Legalabbis en a helyedben biztos nem ulnek otthon ha kapnek pluszba ennyi penzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!