Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet tenni ilyen esetben?

Mit lehet tenni ilyen esetben?

Figyelt kérdés
Remélem van aki ráér és szivesen segit,én is egy volt koleganőmnek szeretnék segiteni. Adott egy munkahely ahol szünetben kiment egy 4-5 fős csoport dohányozni.Már előtte összevesztek bent az üzemben hogy ki hogy áll a munkához. Ez a dohanyzoban tovább folytatódott. Mindkét műszakvezető kint volt velük és miközben veszekedtek,az egyik nő a 2 müszakvezető között kinyúlt és megcibálta a másik nőt.(ő a barátnőm).Nem tudott neki visszaütni mert a műszakvezető asszony megfogta kezét.Bezavarta őket dolgozni.Másnap a baratnőmet már nem engedték mjunkába állni,azonnali hatállyal kirúgták.A dohányzóban kamera van de akárhogy könyörgött a főnökségnek és az igazgatónak,nem hajlandóak visszanézni. Sőt énis ott dolgoztam és tudom hogy az ilyet azonnal kivágatják egy erre szakosodott emberrel.A nő aki megütötte már egyszer ki volt rúgva a munkához való hozzá állása miatt.A müszakvezető egyszer már lebukott a sértett lánnyal szemben,messengeren adott nki szabit aztán kihuzta a napját.Tehát nem ez az első hogy meg akarják hazuttolni.Mostmár nem szeretné annyiban hagyni a dolgot.Mit tanácsoltok? Hogyan lehet elkezdeni egy ilyet? Munkaügyi biróságnál feljelenteni?
2021. márc. 22. 19:15
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
Felesleges, mert bármilyen oknál fogva kirúghatják: pl. a társasággal összeegyeztethetlen viselkedés miatt.
2021. márc. 22. 19:48
 2/3 A kérdező kommentje:
de nem ő ütött,és vissza sem ütött.
2021. márc. 22. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Fogad egy ügyvédet elmeséli mi történt majd ha az ügyvéd úgy látja munkaügyi bíróságra viszi az ügyet.
2021. márc. 22. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!