Van értelme Budapesten dolgoznom ha a kormány rengeteg pénzt levon a fizetésemből?
Vidéken kerestem 118-160.000Ft körül. Olcsóbban elvoltam ott volt a kert a munka a ház körül és nem zavart semmi.
Budapesten keresek olyan 170-250.000Ft -ot, + cafatéria, rekord az 370.000Ft volt cafatériával hétvégi túl órával.
Akkor már kezdtem azt érezni érnek itt a fizuk valamit aztán, látom drága jó kormányunk 220.000Ft levont a fizumból .
A Főváros az maga egy agyrém, dugó, szemetek, zaj, sok bunkó és semmi mást nem tudsz csinálni a panelba csak dögleni TV-nézni. Kitakarítani szemetet kidobni és főzni.
Esküszöm már azon gondolkodtam elmegyek szemetet szedni a villamos mellé, de minek mikor jön a sok c. És eldobálja újból...
Mennek a Sárga ruhás utfentartók A járdán és dobálják el a csíkket. És pont nekik kéne szedni.
8 ment a zöld! Egyetértek veled.
7. SZJA és tb közel 200 vontak le most néztem meg és nem sokkal volt 500 felett a bruttóm, havi 200 óra
Akkor költözz Amerikába.
Amúgy a legtöbb országban progresszív adózás van, tehát minél többet keresel, annál nagyobb a százalékos levonás.
Többek között ezért lettem vállalkozó.
Egy vállalkozásban is kell adózni keményen, de sok dolgot elszámolhatsz teljesen legálisan.
Most dögöljek meg ha nincs igazam, de 500 ezer bruttó az 350 nettó, ami még mindig sokkal több mint a 118-160 ezer pénz.
Arról meg nem a főváros tehet, hogy valaki nem tudja feltalálni magát és csak a TV előtt döglik.
@08:21
Válasza arany. :D
Amúgy szerintem csak egy szimpla hiszti troll a kérdező, ő sem gondolja komolyan.
Kérdező!
Ha vidéken, ha Budapesten keresel bruttó 500 ezret akkor is 167500 Ft adót vonnak le nettóban kapsz 332500 Ft-ot. Még mindig nem értem a hisztidet.
USA adói: [link]
Ott is vannak adók, még ÁFA is. Igaz az Áfa nem akkora, mint nálunk. Viszont nálunk nincs a nagyon nagy jövedelemre kivetett 39%-os progresszív adózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!