Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen operátorkènt melózni ?

Milyen operátorkènt melózni ?

Figyelt kérdés

#Munka#betanitott#operator#
2021. márc. 16. 22:16
 1/6 anonim válasza:
Szar
2021. márc. 16. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Rossz.

Stresszes, fárasztó, kellemetlen kollégk.

2021. márc. 16. 22:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Hajnalban felkelsz rendberakod magad eszel elmész dolgozni, egész nap nyomod ugyanazt a monoton munkát, hazamész eszel, TV, alszol, másnap kezdődik megint. A fizetés arra elég hogy éppen fent tudod tartani magad.
2021. márc. 16. 22:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Uhhh.köszi a válaszokat.
2021. márc. 16. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyílván munkahelytől függ. Én is operátor vagyok egy gyárban, 8 óra nem is annyira rossz. Ha egy-két dologban jobb lenne, azt mondanám már álom meló lehetne.
2021. márc. 17. 00:23
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én diákként dolgoztam operatőrként, akkor eldöntöttem hogy ezt biztosan nem fogom csinálni. Tele volt érdekes emberrel, akik eléggé bunkók voltak, meg folyton másikat szivatták, mert ha nekik szar volt, akkor legyen másnak is. Ment a hajtás, ha meg nem bírtam abban az ütemben szedni a cuccokat, ahogy jött a gépről akkor minden voltam. Mostani munkahelyem se egy állom, de nyugisabb.
2021. márc. 17. 03:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!