Milyen a Boschban operátorként dolgozni?
Nehéz munka vagy könnyen megtanulható?
Milyenek a kollégák? Új dolgozókkal normálisak?
Voltam már bent az interjún, az interjú után körülbelül 2 óra múlva fel is hívtak, a szerződés ajánlat miatt, de a bér ajánlat hallatán eléggé elgondolkodtam, hogy elvállaljam-e.
Van egyébként végzettségem (rendszergazda), de a környéken nem igazán van a szakmámban munkalehetőség.
Miskolc ?
Pocsék.... nekem az egészségem ráment , így otthagytam. Kollégák szempontjából változó, sok a fiatalabb korosztály vannak jó fejek, nagyban számít milyen a sorvezetőd is.
Pár éve az egri boschban voltam, a fizu egész jó volt.
A munka tűrhető, a műszakvezetők rendesek voltak. A kollegák is, senkivel se volt gondom.
A miskolciban nem voltam, csak hívtak volna, sokkal kevesebb a bér és egy jó visszajelzést se olvastam.
Köszönöm a válaszokat!
Jajj, bocsánat, véletlenül lehagytam, hogy melyikről lenne szó, maklári Bosch.
Ha még él a kérdés.
A munka fizikailag könnyű, viszont pörgős. 12 órából 11 óra 10 percet dolgozni kell folyamatosan. Általában, ha látható a fejlődés és dolgozni akarás, akkor semmi gondod nem lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!