Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan vegyem rá magam a...

Hogyan vegyem rá magam a munkára 2 év itthonlét után?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, nemsokára 22 leszek. Két éve nem történik semmi, csak vagyok itthon. Nem volt még rendes munkahelyem, van egy érettségim, OKJ-vel próbálkoztam utána, de nem jött össze. Tudom, hogy ez nincs így rendjén, és már kezdem is szégyellni magam a kialakult helyzet miatt, de nagyon félek, hogy nem menne a munka, nem nagyon értek semmihez. Mindig azt mondom, hogy majd holnap már jelentkezem valahová, de mégsem teszem meg. Félek nagyon, eléggé antiszociális is vagyok, izgulok mindenen. Nem tudom hogyan kecmereghetnék ki ebből a helyzetből, ide fordultam segítségért. Megdobhatnátok néhány tanáccsal. Nem dőzsölünk a pénzben, de azért megélünk nagyjából normálisan a szüleimmel, de tudom, hogy sokkal jobb lenne, ha én is keresnék legalább egy 150 ezer forintot. Légyszíves ne oktassatok ki, tudom, hogy ez nagyon gáz, ezért is fordulok segítségért.
2021. márc. 16. 10:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

10

A magyar 5-ös még mindig nem érdekli a kutyát se, reál tárgyak milyenek lettek ?

Ha annyira jó, akkor államira is mehetsz!

2021. márc. 16. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!