Normális végzettség nélkül van esélyem nem fizikai munkát végezni?
Figyelt kérdés
Eddig dolgoztam hipermarketben kasszásként, másik multinál bolti eladóként és dohányboltban, de ezektől már olyan szinten rosszul vagyok, hogy inkább mennék a gyártósorra.
Jelentkeztem kulturáltabb üzletekbe (ruha, ékszer), érettségit (vagy akár azt sem) igénylő irodai/adminisztratív munkákra, amelyeknél a tapasztalat nem volt elvárás, de sehonnan nem hívtak vissza.
2021. márc. 13. 12:00
11/14 anonim válasza:
Nekem ugyanez a bajom. Van egy bölcsész alapdiplomám, két nyelvvizsgám (szintén egy felső- és egy középfokú), vidéki kisvárosban élek és sehová nem kellek, de még nagyon lehetőségeket sem találok. Itt igazából tényleg ki is merül minden lehetőség a gyári munkában, bolti eladóban, raktárosban, őrben, árufeltöltőben, közmunkásban. Szerintem Budapesten kívül semmi esély nincsen normális munkát találni ilyen végzettséggel, nekem az a célom, hogy továbbtanulok Budapesten.
12/14 A kérdező kommentje:
10-es, nőnemű vagyok, szóval nem hiszem, hogy sok esélyem lenne ilyen területeken.
2021. márc. 13. 12:43
13/14 anonim válasza:
Akkor is ott vannak a kizárólag nők számára elérhető lehetőségek, pl. árulj használt fehérneműt a neten perverzeknek, és 2 nap alatt milliomos leszel. Egy kis kreativitás...
14/14 anonim válasza:
kedves kérdezö TE MAGADNAK VALOVAGY ÉS ENNYI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!