Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy vennétek ha egy új ember...

Hogy vennétek ha egy új ember miatt a saját irodából vissza kéne ülni a sok évvel ezelőtti közös irodába a roskatag asztalhoz?

Figyelt kérdés

Amikor ide jöttem nem volt irodám csak egy közös iroda és ott egy roskatag sarokasztal. Nem volt jó, hát rinyáltam hogy legyen saját irodám. 3 évbe telt mire lett, de lett.

Itt voltam sok évet. Majd jött egy új ember a semmiből, és közölte neki nem kell az iroda amit kiutaltak neki, neki az enyém kell. Vállat vontam, gondoltam ahogy azt Móriczka elképzeli, kelljen .

Másnap behívott a főnök és közölte minden cuccommal költözzek ki, és adjam át az irodát az új embernek.Ő 1 hónapja (se ) van itt, én 8 éve.

És hova menjek? Hát ott a közös iroda és van ott egy sarokasztal.

Kösz.

Így 8 év után vissza ahonnan elindultam, mindez egy új 1 hónapos ember miatt.

Hogy vennétek ezt?

2021. márc. 10. 18:43
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

"Az mégis hogy lehet, hogy állandó home office-ban vagy"

gyengébbek kedvéért csak egy példa volt... akkor tessék egy másik... állandó éjszakás vagyok és emellett insomniás is, és így nappal írogatok...

na köss bele.

2021. márc. 11. 09:13
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Én is voltam tavaly 2 hónapot, idén 3 hetet home officeba, pedig laborban dolgozom, de ha vki vírus gyanús, vagy pozitív,akkor megy home officeba addig
2021. márc. 11. 09:13
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
22: De ő már évek óta ontja a kamukérdéseit, és ha kell, a nap 24 órájában írogat.
2021. márc. 11. 09:14
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
21: Az irodákban nem dolgoznak éjszaka.
2021. márc. 11. 09:16
 25/29 A kérdező kommentje:

"Az irodákban nem dolgoznak éjszaka."

Igen? ismerős Waberernél fuvatervező. Iroda. 3 műszak, állandó üzem.

Tessék. Iroda. de ugyanez megy a máv bkv volán stb helyeken irodai fronton is.

Máv teherfuvar szervezés az is iroda és 0-24/365-ös üzemű!

Tudatlanság....

2021. márc. 11. 09:19
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
25: Akkor ahhoz képest, hogy éjszakás vagy, elég aktívan nyomod így délelőtt is a kommenteket.
2021. márc. 11. 09:24
 27/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok éjszakás. hol írtam ezt? idézd már be. Várom.
2021. márc. 11. 09:32
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
27: Oké, akkor mondjuk, hogy nem vagy éjszakás és csak példaként írtad. Tehát nappal dolgozol. Ha csak a mai nap eddigi eltelt részét nézzük, az elmúlt másfél órában láthatólag eléggé ráérsz kommentelgetni. Akkor meg mi a gond a munkahelyeddel? Nem mindegy, hogy privát irodában lazulgatsz naphosszat vagy közösben?
2021. márc. 11. 10:00
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Közös irodából nem lehet gyakorizni, biztos. :-D
2021. márc. 11. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!