Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy vennétek ha egy új ember...

Hogy vennétek ha egy új ember miatt a saját irodából vissza kéne ülni a sok évvel ezelőtti közös irodába a roskatag asztalhoz?

Figyelt kérdés

Amikor ide jöttem nem volt irodám csak egy közös iroda és ott egy roskatag sarokasztal. Nem volt jó, hát rinyáltam hogy legyen saját irodám. 3 évbe telt mire lett, de lett.

Itt voltam sok évet. Majd jött egy új ember a semmiből, és közölte neki nem kell az iroda amit kiutaltak neki, neki az enyém kell. Vállat vontam, gondoltam ahogy azt Móriczka elképzeli, kelljen .

Másnap behívott a főnök és közölte minden cuccommal költözzek ki, és adjam át az irodát az új embernek.Ő 1 hónapja (se ) van itt, én 8 éve.

És hova menjek? Hát ott a közös iroda és van ott egy sarokasztal.

Kösz.

Így 8 év után vissza ahonnan elindultam, mindez egy új 1 hónapos ember miatt.

Hogy vennétek ezt?

2021. márc. 10. 18:43
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

"az neked nem lenne jó?"

De, nekem jó lenne, csakhogy nagyon "rejtélyes" módon, noha évekig üresen állt, ahogy kiejtettem a számon hogy átmegyek oda azonnal kinevezték irattárnak és alibiből bevittek 1 csomag iratot és így nem költözhetek be.

Nem átlátszó kicsit se mire megy ki az egész.

Hogy kedvem legyen magamtól felmondani és ne nekik kelljen kirúgni mert az nekik kemény végkielégítésbe fáj.

2021. márc. 11. 08:22
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Új infó, hogy 8 éve dolgozol az alapítványi iskolában. Csak akkor minek volt a kamu az osztrák mosogatásról :)

Egyébként ha nem lenne kamukérdés, akkor nyilván felmondás. A külön iroda is kicsit olyan, mint egy juttatás, ha engem úgy ismernének el, hogy az ilyen extra "juttatásokat" visszaveszik, akkor mennék keresni mást.

Mondjuk veled ellentétben engem fel is vennének máshova

2021. márc. 11. 08:25
 13/29 A kérdező kommentje:

" akkor nyilván felmondás. "

Na látod. és akkor el is jutottunk oda, amit a főnök akar. ki akar tenni, de nem akar végkieg-et fizetni, de ha netán magadtól mész... na látod. ugye hogy ide jutunk végül.

2021. márc. 11. 08:34
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ide jutunk. De ez neked miért baj?

Keresel másik helyet, ami jobb, jobban fizet és kész. Gond letudva, lelked végre megnyugodhat, nem kell telispammelned az oldalt ezekkel a kérdésekkel, mert végre jó környezetben dolgozhatsz. És nem is tudod majd, mert a napod valódi munkával telik el.

2021. márc. 11. 08:37
 15/29 A kérdező kommentje:

Hát márpedig én el nem megyek, ha akármit csinálnak akkor se.

Küldjenek el fizessék ami jár de az utolsó fillérig és megyek. Akár már másnap be se megyek.

De magamtól nem.

Küldjenek el.

Perkáljanak. Így tisztességes így korrekt. persze tisztesség és korrektség ezen a helyen-a főnök értelmező szótárban se lelné fel ezeket.

2021. márc. 11. 08:41
 16/29 A kérdező kommentje:

" És nem is tudod majd, mert a napod valódi munkával telik el."

De milyen marha érdekes, hogy aki KÉRDEZ az nyilván nem dolgozik nem végez érdemi munkát mert ha végezne nem lenne ideje írogatni, de aki azonnal válaszol-az meg?? Az persze gondolom acélöntödében dolgozik 16 órát naponta és úgy válaszolgat. világos.

2021. márc. 11. 08:43
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
16: Lehet, hogy délutános műszakban dolgozik az, aki délelőtt válaszolgat. De te viszont elég gyakran egész nap írkálsz.
2021. márc. 11. 09:01
 18/29 A kérdező kommentje:

" De te viszont elég gyakran egész nap írkálsz."

Hát és ha én kötetlen home officeban vagyok? Pl? és egész nap "dolgozom" megszakításokkal?

nem csak 8-16h lehet dolgozni.

2021. márc. 11. 09:06
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
18: Az mégis hogy lehet, hogy állandó home office-ban vagy, és ugyanakkor meg irodában dolgozol, ahol kiraktak a saját helységedből? Valami szuperképességed van, amivel többszörözni tudod magadat?
2021. márc. 11. 09:09
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz felmondani, akkor meg ne hisztizz, csináld amit mondanak és kész. Vagy provokáld ki, hogy kirúgjanak.

"Hát és ha én kötetlen home officeban vagyok? Pl? és egész nap "dolgozom" megszakításokkal?"

Ha így lenne, nem számítana milyen irodád van :D

Most nagyon rászaladtál a szopórollerra, Bazsi

Egyébként legyen mindegy, hogy én mikor is mennyid dolgozom, azt viszont mindenki látja, hogy te minden nap kb reggel 8tól itt rontod a levegőt egész nap.

#12,14

2021. márc. 11. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!