Az alkalmazottra kezet emelhet a főnök?
Sokszor gondolkozom rajta hogy legszívesebben olyat beszólnék neki, hogy füstölne, olyan a stílusa, de sokkal erősebb, mint én, lehet, fölkenne a falra.
Néha úgy beszél, mintha szaros kölyök lennék (38 éves vagyok), pedig én már annyira együtt próbálok működni vele, hogy szinte kitalálom a mozdulatát is.
Ha nem önévdelemről van szó, akkor nem üthet meg. Ettől függetlenül, ez a balkán. Itt simán megüthet és hirtelen nem működik majd a kamera, a többiek meg féltik a melójukat, ezért nem tanúskodnak melletted.
Egyébként, a képlet egyszerű: Mondj fel, szólj be és keress más melót.
Király, gyűlölködj csak egy kicsit. Már most parázol tőle, pedig hozzád sem nyúlt. Ha bántana, csak tovább fortyognál magadban.
Szóóóóval miért nem teszel valamit a saját életedért és keresel egy olyan munkát, ahol nyugodt leszel?
#2:
És ezzel mennyivel is lennél különb nála? Kicsit lazítanod kéne, nem túl jó dolog, ha ilyen gondolataid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!