Melyik munkát vállanád el szívesen?
A, Összeszerelő operátor ahol vizuálisan kell ellenőrizni a darabokat, összeszerelni, tesztelni kell stb de egy műszak és közeli lakhelyed van hozzá.
B, Könnyű fizikai munka csomagolás, tekercselés viszont 3 műszak de ez is közel van, távolság nem okozna gondot.
Ez a két fajta munka lehetőségem lenne jelen pillantaban csak nem tudok dönteni.
Tudom, ti ésszerűen az egy műszakost választanátok és kicsit én is de az a munka nagyon nem az én asztalom és nekem nehéznek tűnik amit elmondott munka, viszont kedvező hogy csak 1 műszakos és közeli, de a munka nem nekem való és nem értek igazán.
Másiknál viszont olyan lenne amit szívesen csinálnék és erről álmodoztam egy ideje, egyszerű és könnyű munkát találjak viszont 3 műszak lenne a gond. Ez közelségileg is rendben van, nem okoz gondot csak sosem dolgoztam 2-nél több műszakban.
Mindkettő álló munka, amivel nekem nincs bajom.
Nem tudom mi lenne helyesebb döntés nekem.
Nincs gyerekem, nincs társam szóval senkit nem zavarna meg a 3 műszak.
Mindkettő keveset fizet de legalább találtam valamiket.
6nem akarom a 3 miatt hanem a munka miatt de sjanos itt csak 3 műszak van...
senki nem szeretné csak muszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!