Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 1 ev mulva kisgyermeknevelo...

1 ev mulva kisgyermeknevelo leszek(2 eves okj). Mennyi fizetesre szamithatok?

Figyelt kérdés

Sokat gondolkoztam azon hogy ezt a hivatast vegezzem-e, a fizetes miatt, de csak ide huzott a szivem. Sok helyen hallottam illetve kutattam is hogy a fizetes nem olyan sok.

Jelenlegi kisgyermeknevelok!

Mennyi penzre szamithatok netto?

A parom fizetese 180eFt netto. Szeretnenk alberletbe koltozni miutan sikerul elhelyezkednem, majd kesobb gyermeket vallalni.

2021. márc. 9. 16:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol éltek, pl. ha Budapesten, akkor sajnos gyermekkel nem fogtok jól kijönni a pénzből,mert itt ugye nagyon mAgasak az albérlet árak. Egy normális albérlet rezsivel kb 150 ezer lenne. Es úgy már nem lesz nagyon jó. Próbálj meg esetleg befektetni, vállalkozásba kezdeni mellette. Alberlet azért is veszélyes, mert ha bármelyikotok elveszíti az állását , akkor ugye nem tudjátok fizetni. Mindig kegxen tartalekotok illetve remélhetőleg bajban akár család is tudna segíteni. Az nem Baj, ha azt a hivatást, amit szívesen csinalnal ed az sem,ha nem vagytok gazdagsagra csak olyan munkára, amit szerettek es családra. Lehet,hogy időben jol kijossz majd ezzel a munkával és akár lehet mellette másik pénzkereseti lehetőséged is de mindenképpen tartalékoljatok, betegség, akármi idejére. Én sok sikert kívánok azért, jó hozzáállás, remélem minden jól alakul majd nektek. Netrol sok mindent meg kehet lehet manapság tanulni, ami extra lehetőségekhez is juttathat.
2021. márc. 31. 22:14
 12/13 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a kedves valaszod, jo kivansagod!:)

Mar 2 eve gyujtjuk a kis penzunket tartalek gyanant, ha ne adj isten, de barmi kozbejonne. C tervkent pedig mindkettonknek vannak testvereink, szuleink akikkel rendkivul jo kapcsolatot apolunk. Szoros a kapcsolatunk, igy mindig lesz aki tud segiteni a bajban, de ez most sincs maskent.

Illetve gondolkozom azon, hogy meg majd ezen kivul mas szakmat is kitanuljak, mert sosem lehet tudni hogy mit hoz a jovo.

2021. ápr. 1. 13:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez szuper döntés , nagyon jó a hozzáállásod, nem tudom hány éves vagy de biztos csak jo kezekben lesz nálatok egy gyerek, nem kellenek ahhoz milliók:)
2021. ápr. 1. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!