Munkásszállón hivatalosan Dohányzót nem dohányzóval rakhat egy szobába a munkáltató?
Ha van ilyen tiltó törvényrendelet akkor kérhetek róla egy linket?
Az a sz@r, hogy olyan helyre kerültem ahol 3 an vagyunk egy kis szobában ahol meg kell pusztulni mert alig kapok levegőt a 2 köcs#g dohányos miatt, attol h nem a szobában cigiznek a tüdejükben még ott van és rám lélegzik este. szolni akarok h normálisakkal rakjanak egy szobába
Kilégzéskor cigifüst nem jön. Az lerakódik a tüdőben, ott az a sok szép kép a cigisdobozon.
Gondolom mivel a szobában tilos a dohányzás, összerakhatnak titeket.
Esetleg szépen kérd meg az illetékest.
szerintem te költözz el a tanyára, mert amíg emberek között maradsz, egyik hisztirohamot kapod majd a másik után... néha elagyalok rajta, hogy ez a típusú agresszív agydefekt a dohányzás hiányára vezethető vissza? (tegyük hozzá én sem dohányzom, meg a család se, de láttam már apámat ilyen kaliberű jelenetet rendezni, mert elsétált mellettünk valaki egy cigivel -_-)
nyugodj le.
Részvétem, még akkor is megérezni valakin hogy cigis ha teljesen odafigyel a higiéniára...ha valamit elhanyagol akkor elég kellemetlen tud lenni a cigiszag ilyenkor.
Full átveszi minden használati tárgy ezt a jellegzetes szagot.
Nincs törvény, max megkérheted hogy jobban figyeljen már oda mert krva büdös.
Ha nincs szerencséd és kalányos lakatosnak hívják a szobatársadat akkor lehet kapsz 1-2 pofont :D
Szerintem inkább költözz el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!