Aki a Lidl-ben a pékség részen dolgozik, hetente hányszor kell bejárnia? Egy műszak mettől meddig tart?
Figyelt kérdés
Érdekelne a munka, de előtte körbe szeretnék kérdezni.
Köszönöm előre is.
2021. márc. 6. 18:28
1/7 anonim válasza:
Csak szólok hogy nincs állandó pék a Lidl-nél úgy müködik a dolog hogy mindenhova beosztanak egy darabig, mert bármikor mindenhol helyt kell állnod az üzletben, tehát tulajdonképpen univerzális csicska vagy az aldinál meg lidlnél, raktáros,takarító,pénztáros,pultos,pék bármikor amire épp szükség van
2/7 anonim válasza:
Egyedül a Tesco alkalmazz csak pékeket
De ott minden nap be kell járjál hétfőtől vasárnapig
Vagy reggeles vagy vagy éjszakás
Reggel 5-17
Éjszaka 20-06
3/7 anonim válasza:
#1- mi az hogy csicska? tisztességes munkára osztják be!-gondolom, te is jársz lidlibe aldiba!-te is megveszed a péksüteményt, amit szerinted csicskák készítenek!
4/7 anonim válasza:
Attól függetlenül még univerzális csicska vagy, tetszik nem tetszik. Ettől függetlenül tisztelem őket, mert tudom, hogy keményen dolgoznak nap mint nap.
5/7 anonim válasza:
#4 csicskák a börtönben vannak,az említett személyek, dolgozók, alkalmazottak, pénzt kapnak érte!
6/7 anonim válasza:
Attól, hogy alkalmazottak és pénzt kapnak érte nem változik a véleményem. Tudom, én is dolgoztam az Aldinál, de többet nem kérek belőle, hiába nem volt annyira rossz a fizetés.
7/7 anonim válasza:
oké! ALDI nem lehet rossz hely,vagy 10 éve nyilt itt nálunk, még mindíg látok a kezdő csapatból lányokat, nagyon rendesek, segítőkészek.de hát ez a dolguk, én is rendes vahgyok a munkahelyemen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!