Vizsga igazolás?
Veszprém megyében dolgozok egy raktárban, áruleszedést végzek egy vezetőállásos targoncával
(3313),lehetőség nyílt,hogy vezetőüléses targocás lehessek ezért február 8-án Pesten megcsináltam a vizsgát a federaltrustnál azt mondták,hogy 30 napon belül megjön a gépkezelői jogosítvány,de lehet,hogy csúszni fog ez az egész és a koronavírusra hivatkoznak.
Ezzel két problémám van nincs nálam a jogsim és így dolgozok amit nem szabadna és nem is tudnak a melóba, a másik,hogy jó lenne ha minnél előbb megjönne mert már elég türelmetlenek a főnökök és nekik is jól jönne egy plusz targocás.
Én a federaltrustnál kértem igazolást a vizsgáról,ott van a pecsét, aláírás, dátum,hogy sikeres vizsgát tettem,de a főnök nem fogadja el,mert neki hivatalosabb dokumentum kellene.
A federaltrustnál volt a vizsga,de nem ők állítják ki a jogosítványt hanem valaki más
Én ezzel a problémával kihez tudnék fordulni,hogy adjanak ki egy hivatalos igazolást?
Legfeljebb annyit tudsz csinálni, hogy az oktatást végző cégnél kikéred a felügyeleti szervük elérhetőségét, és írsz nekik egy panaszt, indokként beírod, hogy a munkahelyed van veszélyben a bizonyítvány kiadásának késése miatt. Mondjuk rá, evvel se vagy kinn vízből, mert itt is 30 nap az átfutási idő..
Más út nagyon nincs, legalábbis én nem tudok róla..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!