Szerintetek milyen emberek az ilyenek egy munkahelyen?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen egy nő a férjével együtt ott dolgoznak,és benyalatosak a főnöknél. Mivel nincsenek leterhelve munkával, állandóan agyalnak, kavarják a szart. Pl. átírják a gépben a más által rögzített dolgokat, és szaladnak a főnökhöz, hogy a másik hibázott, és ők milyen jó dolgozók. Ennél sokkal durvább dolgok is vannak, de azt már nem írom le, és még sorolhatnám.A főnök szinte mindig elhisz nekik mindent. Nem egy kemény vezető. Addig nem is volt baj, amíg volt egy részlegvezető, ő kordában tartotta őket, de hirtelen sajnos meghalt. Felvettek helyette egy olyan nőt, aki eleinte normálisnak tűnt. De aztán rájött, hogy ezekkel nem bír, és oda-vissza nyalnak egymásnak. Most együtt szemétkednek a dolgozókkal. A legdurvább, hogy kitalálnak nem létező dolgokat (eszméletlen képtelenségeket), és a háttérben előadják a főnöknek. A dolgozók meg nap mint nap szívnak emiatt, de nagyon durván. Őket nevezik pszichopatáknak? Vagy milyen betegek az ilyenek? Szerintetek ki bírja ezt sokáig? Más munkahelyen is van marhaság, de ilyet még sehol sem láttam.2021. márc. 4. 06:52
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, remélem úgy lesz.
2021. márc. 4. 19:11
12/14 anonim válasza:
Én is az összefogást javaslom. Ha mindannyian odaálltok, annyi embert nem tud kirúgni, elvégre akkor ki dolgozna?
Vagy abszolút nem lehetséges ez a kollégákkal?
13/14 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki nem merne.
2021. márc. 5. 21:23
14/14 A kérdező kommentje:
Ez totál olyan szitu, amilyet a Szabó-Assenbrenner Zita szokott gerjeszteni.
2022. febr. 6. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!